Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk

Janni føler, at hun skal have Karsten ved sin side for altid. Hun har dog gjort sig tanker om, hvordan det bliver, hvis det ikke er tilfældet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. april 2020 kl. 19:25

Den 9. april kunne Janni og Karsten Ree fejrer deres 5 års bryllupsdag. Selvom de kun har været gift i fem år, så føler Janni, at de har været sammen altid, og hun har svært ved at forestille sig livet uden Karsten.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen
Hun har dog alligevel gjort sig tanker om, hvad der jo kan følge med, når man forelsker sig en lidt ældre herre, som Karsten jo er. Han fylder 75 år til sommer, mens Janni selv lige har rundet 50.
– Jeg føler på en måde, at Karsten er udødelig, og at han altid vil være hos mig. Selvfølgelig ved jeg, at der er større risiko for, at han går bort før mig. Der er jo ikke noget, der er sikkert her i livet, fortæller Janni til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Skyldes ikke kun botox: Derfor har Janni Ree ingen rynker 
Karsten og Janni blev kærester i efteråret 2013, og de har siden stået sammen i medgang og modgang, og derfor er det meget naturligt, at ‘Forsidefruer’-stjernen ikke længere kan forestille sig et liv uden sin mand. Det ligger dog ikke til Janni at gå rundt og tænke på den slags.
LÆS OGSÅ: Knust ‘Forsidefruer’-Tina: Derfor rammer det mig hårdt
– Det vil være en kæmpe sorg og som at miste min højre arm. Jeg tør slet ikke tænke tanken. Jeg tror egentlig også bare, at jeg prøver at skubbe det væk, siger hun.
Alligevel sker det, at bekymringerne kommer frem.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
– Hvis han har det dårligt eller ikke er på toppen en dag, som kommer angsten op i mig. ”Gud nej, nu er jeg vel ikke ved at miste ham”, tænker jeg. Men lige nu har han det godt, og det er jeg meget glad for.