Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

Stjernen fra ‘Forsidefruer’ mener, at de andre fruer i programmet ville være arbejdsløse, hvis det ikke var for hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. marts 2021 kl. 11:14

Siden turen til Færøerne er blevet vist i sidste uges afsnit ‘Forsidefruer’, har 51-årige Janni Ree været ude og tale med store bogstaver.

Det kom som et stort chok for hende, hvordan afsnittet er klippet sammen, og dermed hvordan hun selv fremstår. Nemlig som et stort brokkehoved, der bare vil have det største og det bedste, mens Tina Lund står i et meget bedre lys.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe klager over TV3: Her er deres modsvar

Janni føler, at det ofte er hende, der skal være hovedpersonen i konflikterne, fordi TV3 mener, hun kan holde til det. Men den seneste uge har en lavine af kritiske kommentarer ramt hende på de sociale medier, og hun har da også tidligere oplevet at miste jobs på grund af den måde, et afsnit i ‘Forsidefruer’ er blevet klippet på.

De klør hinanden på ryggen

Til gengæld tager TV3 altid hensyn til de andre fruer, mener Janni.

– Det hele skal skæres fra og skæres til – på forhånd råber de op over klipningen, så de er sikre på, de ikke bliver udsat for det mindste. Men så skal jeg tage den. Men det gider jeg da ikke, så får jeg nok!, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Konflikten endte helt anderledes

Samtidig mener hun, at der uden hende slet ikke ville være noget tv-program, der hedder ‘Forsidefruer’. For hun er den eneste i gruppen, der byder ind med noget.

– Hvis jeg ikke gør noget, så sker der ikke noget, for de andre sidder jo alle sammen bare og klør hinanden på ryggen og roser hinanden og siger: “Ja men hun er også fantastisk, og det hele kører så fint”. Men sådan kan man altså ikke lave et program. Det er det, de ikke forstår. De ville være arbejdsløse uden mig. Hvis jeg ikke var i det program, så var der ikke nogen, der gad se det, for så ville det være røvsygt, slår Janni fast.

(Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Holdt udenfor i ‘Forsidefruer’: Hvorfor er man ikke engang med i puljen?

Er ikke sådan i virkeligheden

Hun har tidligere nævnt, at det næsten er til at grine af, at man kan lave et tv-program med en, der går til frisør hele tiden – for gennem alle sæsoner har Tina Lund nu i alt været til frisør fire gange.

Hvorimod hun og Karsten virkelig giver noget af dem selv.

– Det er sgu da ægte – vi er sådan i virkeligheden. Men der er ikke nogle af dem, der er sådan i virkeligheden. Gunnvør er ikke sådan i virkeligheden, Tina er ikke sådan i virkeligheden og Karina er slet ikke sådan i virkeligheden, siger hun.

‘Forsidefruer’ (Foto: Janus Nielsen)

TV3 kan ikke genkende det

I afsnittet fra Færøerne ser man da også Janni Ree være ét kæmpe brokkehovede. Hun klager over, at de skal slå fisk ihjel, at det er koldt, at hun skal tisse, at de skal klippe et får og sidst men ikke mindst over værelsesfordelingen.

– Men hvis jeg ikke gjorde det, var der ikke sket noget på turen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

I sidste uge svarede TV3 på tilbage på Jannis kritik, som især var rettet mod konflikten med værelset. Blandt andet fortalte de, at de er meget glade for at have Janni og de andre fruer i ‘Forsidefruer’.

Men de er uforstående overfor kritikken.

– Vi er super ærgerlige over at høre Jannis kritik af os, men vi kan ikke genkende det. Vi mener, at begge parters argumenter i konflikten er vægtet lige, og generelt gør vi, hvad vi kan for at skildre alle situationer nuanceret og med input fra alle de involverede parter, lød det fra Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos Nent Group, som ejer TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Læs mere om