Janni Ree afslører ny baby

Janni mistede sin 6-årige mops for nogle uger siden, men nu har hun åbnet hjemmet for en ny lille fyr.

Af Louise Vilsbøl - 1. oktober 2018 kl. 9:08

Janni Ree har aldrig lagt skjul på, at hendes hunde er hendes babyer, derfor var det en stor sorg, da hendes elskede hund den 6-årige Bugatti døde af en blodprop i hjertet for et par uger siden. Men midt i sorgen har ‘Forsidefruer’-baben nu fundet et nyt lys i form af en ny firbenet baby.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Efter mange overvejelser har vi valgt at få en ny lille mops. Jeg får aldrig en Bugatti, men får en anden lille baby, som kan give mig glæde fremover. Coco er også glad igen for at få lidt selskab. Karsten var først ikke meget for det. Han synes, jeg bruger alt for meget tid på mine hunde, og når jeg kalder dem for mine små babyer, ruller han med øjnene og synes jeg er skør, skriver Janni på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører ny fyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni


– Men for os, der forguder vores hunde, så ER de jo vores små babyer, og der er sikkert mange af jer, der har det præcis, som jeg. Min mand protesterede, men efter et lille stykke tid blev han blød, for det var Bugatti, der var krudt i, det var ham, der skabte liv i huset, og når der nu kun var vores gamle, men dejlige Coco tilbage, så synes selv Karsten, at der var for stille.
LÆS OGSÅ: Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange
Derfor har Janni fundet en hvalp på 13 uger, som skal hedde Cobra, og hun hentede ham i weekenden sammen med Amalie, så mon ikke man kommer til at kunne følge familieforøgelsen i en kommende sæson af ‘Forsidefruer’ på TV3.
LÆS OGSÅ: Amalie raser: ‘Forsidefruer’ er forfærdeligt klippet