Janni indrømmer: Jeg blev taget med bukserne nede

Gunnvør og Amalie droppede Jannis fest, og Janni mener, at produktionsholdet burde have informeret hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. september 2021 kl. 19:02

Der var lagt op til den helt vilde fest, da  Janni Ree skulle holde toga-fest i haven på Vedbæklund, men da den store dag kom, gik intet som planlagt.

For ikke nok med, at regnen væltede ned, så væltede det ene afbud efter det andet også ind. Janni kunne egentlig godt have forudset, at Gunnvør ikke ville deltage i festen, men alligevel blev hun i situationen overrasket.

LÆS OGSÅ: Karsten mærker kroppen degenerere: Jeg er ved at dø

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Realityportalen møder Karsten og Janni Ree til premiere på James Bond…

– Det kommer jo ikke bag på mig, at Gunnvør ikke kommer. Selvfølgelig bliver jeg overrasket, fordi produktionen har ikke fortalt mig det. Så selvfølgelig tænker jeg, at det måske havde været på sin plads, hvis jeg havde vidst det, så jeg ikke var blevet taget med bukserne nede. Så havde jeg jo heller ikke stået og dækket bord til hende, siger Janni Ree.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører: Ekspeditionen er en badeferie

Hun mener, at TV3 godt kunne have informeret hende, når nu de vidste, at Gunnvør ikke havde planer om at dukke op til festen.

– Jeg må indrømme, jeg blev lidt overrasket over, at man ikke får sådan noget at vide. Så står jeg og ligner ét stort spørgsmålstegn, siger Janni, der i dag håber og tror på, at Gunnvør kommer til hendes næste fest.

Ked af Amalies afbud

Udover at Gunnvør valgte at trække sig fra toga-festen, så meldte Amalie afbud i sidste øjeblik. Den havde Janni slet ikke set komme, da Amalie havde været med til at få idéen til festen og havde deltaget i planlægningen.

LÆS OGSÅ: Har Janni sagt undskyld til Tina? Nu svarer Janni

Derfor var det en skuffet og ked af det festarrangør, men kunne se i aftenens afsnit ‘Forsidefruer’.

De to veninder, Janni og Amalie, har talt ud om situationen efterfølgende.

– Amalie var ked det, og hun var meget stresset lige i den periode. Så når jeg så hører, hvorfor hun ikke kom, så kan jeg godt forstå hende. Vi klarede den, og det blev en dejlig fest, slår Janni fast.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører psykisk vold i forholdet: Nu er det slut!

Læs mere om