Janni holdt fest uden de øvrige 'Forsidefruer': Derfor var kun Amalie med

Janni fejrede i lørdags sin 50 års fødselsdag for sine nære veninder, og kun Amalie fra ‘Forsidefruer’ var i blandt.

Af Jan Körner - 9. marts 2020 kl. 8:55

Det kom som et chok for de øvrige gæster til Janni Rees 50 års fødselsdag, at Amalie pludselig dukkede op som gæst. Til gengæld var festen som støvsuget for deltagelse af de andre medvirkende i realityserien.

LÆS OGSÅ: Stort interview: Janni ser tilbage på sine 50 år

Hverken Gunnvør, Tina Lund, Jackie eller Karina von d’Ahé var at finde omkring det store middagsbord i hendes og Karstens imponerende spisestue. Det skyldes dog ikke splid mellem Janni og resten af holdet.

– De skulle alle noget andet, og det i lørdags var med mine private veninder. De andre laver noget tv med mig, siger Janni til Realityportalen om baggrunden for deres fravær.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op om katastrofalt hussalg: Så meget har jeg tabt

Amalie var den eneste af ‘Forsidefruerne’, der kom til festen, og hun blev taget imod med store kram (Foto: Klaus Bo Christensen)

Til gengæld blev Amalie inviteret med i sidste øjeblik, da hun og Janni blev genforenet kun to dage før fødselsdagsfesten, som Janni fortalte Amalie om ved en frokost på Cafe Victor om torsdagen.

– Jeg kunne mærke, hun gerne ville med. Og jeg ville også gerne have hende med. For nu skal vi videre. Så vi var først til Jackies barnedåb, inden vi tog hjem og klædte om hjemme hos mig, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest

Amalie gav den gas til festen (Foto: Klaus Bo Christensen)

Hun kunne notere sig, at Amalie var så glad for, at de havde fundet sammen igen, at Amalie var den sidste, der gik hjem, efter at det store selskab var taget videre til natklubben Lucifer.

– Hun festede stadig, da jeg gik, siger Janni.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Så vild var Jannis 50 års

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne aflyser bryllup