Janni og Amalie i hemmelige optagelser

De to ’Forsidefruer’ skal ud og rejse sammen, og Janni har vilde planer for Amalie.

Af Pernille Hahn Hauberg - 31. maj 2017 kl. 10:52

Der er nok at se til som enlig mor, men når sommerferien begynder, kan realitystjernen Amalie Szigethy glæde sig til at komme ud og rejse.
– Jeg skal ud og rejse med Janni, men jeg må ikke sige, hvor vi skal hen, fortalte hun ved gallapremieren på ’Wonder Woman’ søndag aften.
– Jeg skal drikke Amalie fuld og finde en mand til hende, supplerede Janni Ree med et grin.
De to veninder kan afsløre så meget, at de ikke skal til Dubai, men rejsemålet forbliver en hemmelighed, og det er der en grund til.
– Vi er ved at optage noget, men vi må ikke sige, hvad vi er ved at optage, sagde Janni.
LÆS OGSÅ: Sådan gik Amalies barnedåb for datteren
Ny sæson af ’Forsidefruer’?
Om der er tale om en ny sæson af ’Forsidefruer’ vides ikke, men en af de andre deltagere, nemlig rytteren Tina Lund, skrev i begyndelsen af april et blogindlæg, der kunne tyde på, at vi ikke har set det sidste til de fem stærke kvinder.
– Hvad synes I i øvrigt om programmet, synes I, jeg skal være med i en sæson 2? Jeg kan ikke helt selv beslutte mig, skrev Tina Lund på sin blog.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til både Mikkel og Peter
Realityportalen.dk var dengang i kontakt med TV3 for at høre, om seere af programmet kan glæde sig til en sæson mere af det populære program.
– Vi er meget glade for ‘Forsidefruer’ – og især for de fem kvinder, som alle giver os en unik indsigt i deres dagligdag. Hvorvidt vi laver en sæson 2, vil vi ikke kommentere på – lige nu nyder vi sæson 1, som stadig ruller over skærmen, sagde programdirektør hos TV3, Kenneth Kristensen.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy åbner op: En forelskelse er på vej
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: ‘Forsidefruer’ har givet mig respekt for Janni og Amalie
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.