Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre 'Forsidefruer'

Janni Ree løfter lidt af sløret for, hvordan hun har det med de andre ‘Forsidefruer’.

Af Louise Andersen - 13. november 2017 kl. 10:59

Janni Ree er aktuel i anden sæson af ‘Forsidefruer’ på TV3, hvor man følger hende, Amalie Szigethy, Jackie Navarro, Sarah Louise Christiansen, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard.
– Jeg kendte ikke så mange af de andre piger, inden vi gik i gang. Jeg kendte ikke Amalie, jeg kendte ikke Tina og heller ikke Gunnvør. Men jeg kendte Sarah, selvom hun siger, at hun ikke kendte mig. Jeg har været til flere af hendes fødselsdage, så det er jeg da ked af. Og så kendte jeg Jackie sporadisk. Og hende har jeg også kendt i mange år, fortæller Jannie om forholdet til de andre piger, før ‘Forsidefruer’ startede.
LÆS OGSÅ:Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
Flere af pigerne har overrasket Janni positivt efter ‘Forsidefruer’. Og særligt én har fået en helt særlig plads i Jannis hjerte.
–  Jeg synes, at Amalie har overrasket mig på en positiv måde. Jeg havde jo hørt adskillige ting om Amalie, men jeg vil sige, at hun har overrasket mig rigtig positivt. Hun er et fantastisk menneske. Hun har et stort hjerte, og så kan jeg godt lide, at hun er som hun er. Jeg kan godt lide, når folk ikke spiller skuespil,  eller at jeg skal rende og være nervøs for, om de er ægte. Der er hun jo lige ud af posen. Hun siger, hvad der passer hende, og hun siger, hvad hun mener, siger Janni og fortsætter
– Og så er hun jo en sød og sjov pige. Vi har en god kemi. Jeg kan jo godt lide, at folk har humor, for ellers bliver det kedeligt. Jeg er nok lidt som Amalie. Jeg taler, før jeg tænker. Og den får fuld skrue. Og det gør jo også bare, at vi har en god kemi. Og jeg tror, at folk synes, at vi er sjove, fordi vi spiller ikke noget, vi ikke er. Og vi er ligeglade. Vi tager ikke livet så tungt, siger Janni.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det skete der med Tina Lunds øreringe
LÆS OGSÅ: Sarah Louise om “Forsidefrue”-drama: Derfor har de andre så travlt med mig
Men det er ikke kun Amalie, som har overrasket Janni positivt.
– Gunnvør har også vundet virkelig ind. Hun er en utrolig dejlig person, og jeg kan godt lide hende. Jeg har lange samtaler med hende. Jackie ser jeg også af og til og får en frokost med. Tina bor i Dubai, så det er selvfølgelig lidt sværere, men jeg har ikke et problem med nogen. Hvis Sarah ringer, vil jeg da også lytte. Jeg kan sagtens tale med hende. Der er slet ikke noget der, siger Janni.
Du kan følge de seks damer, når ‘Forsidefruer’ løber over skærmen torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Enighed i ‘Forsidefruer’: Alt er drama med Sarah Louise
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’