Jan Swyrtz dropper 'Luksusfælden': Afløses af gammel kending - Her & Nu

Jan Swyrtz dropper 'Luksusfælden': Afløses af gammel kending

Den populære vært stopper igen i TV3-programmet.

Af Jonas Sand - 19. august 2018 kl. 14:55

Når ‘Luksusfælden’ vender tilbage med nye afsnit den 28. august bliver det uden Jan Swyrtz på skærmen. Den populære ekspert har nemlig igen valgt af trække sig fra TV3-programmet. Det fortæller han til Ekstra Bladet.
– Jeg synes efterhånden, jeg har sagt de ord, der skal siges. Et program, der kører over så lang en periode, skal have noget dynamik, ellers dør det. Og det er altså svært at blive ved med at levere den dynamik, når man har sagt de samme ting ved den tavle tilstrækkeligt mange gange, fortæller han til mediet.
STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes
TV3 bekræfter nyheden om Jan Swyrtz’ exit fra programmet, og til Ekstra Bladet slår kanalen fast, at man håber, at han vender tilbage i fremtiden.
– Efter lang og tro tjeneste i flere omgange trængte Jan efter eget valg til en pause. Han valgte meget loyalt at stoppe på et tidspunkt, hvor vi var dækket godt ind af andre gode eksperter. Vi vil altid byde Jan velkommen tilbage og håber, at han vender tilbage på et tidspunkt, lyder meldingen fra TV3.
Det bliver en gammel kending, der i den kommende sæson skal afløse Jan Swyrtz. Gustav Juul, der også erstattede Jan Swyrtz tilbage i 2010, er nemlig klar til en ny tørn som ekspert.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud: Derfor er vi uvenner