Jaffer og Bolette: Sådan skjulte vi os for offentligheden

Jaffer og Bolette har lavet i skjul i otte måneder, men nu kan de endelig gå på gaden sammen uden forklædning.

Af Rikke Lynge - 19. juli 2021 kl. 20:55

Det er otte måneder siden, Bolette og Jaffer kom hjem fra deres romantiske eventyr i Grækenland, hvor de fandt kærligheden til hinanden. I otte måneder har de skulle skjule deres kærlighed for offentligheden, og derfor glæder de sig nu over, at de kan gå på gaden sammen uden at skulle være bange for, at nogen ser dem.

– Vi skal ud og have en rigtig date nu, hvor vi kan gå på gaden uden vores masker og vores hemmelige agenttøj, hvor vi skjuler os, fortæller Jaffer til Realityportalen og fortæller, hvad de har haft på, når de har skulle ud sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper: Hun sagde, hun var forelsket i mig

– Bolette har haft en bøllehat og solbriller, og så har det været godt, man skulle have masker på. Jeg har haft en hættetrøje eller kasket på, så man ikke har kunne se, det var os, forklarer Jaffer, der nu endelig kan smide forklædningen.

– Det har været forfærdeligt, så det bliver det bedste at kunne gå på gaden og holde i hånd. Det er sådan nogle småting, som man normalt gør i et forhold, det har vi ikke kunne, fortæller han.

Jaffer og Bolette i deres undercover forklædning, som de brugte, da de ikke måtte vise deres forhold offentligt Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Manden har corona: Højgravid ‘Nybyggerne’-vinder frygter at skulle føde alene

Derudover drømmer parret om at rejse sammen.

– Jeg vil bare rigtig gerne have en masse oplevelser sammen med Jaffer. Jeg vil gerne rejse, og jeg drømmer om, at han tager mig med til Dubai og viser mig det. Der har jeg aldrig været, men Jaffer har boet der i forbindelse med et job, fortæller Bolette.

Både Bolette og Jaffer er enige om, at det gerne må være de to for altid, og drømmene sammen rækker da også længere end til oplevelser og rejser.

– Engang vil jeg gerne stifte familie med Jaffer, men det er ikke der, vi er lige nu, men jeg ønsker, det bliver mig og Jaffer for altid, slår Bolette fast, og Jaffer er enig.

Jaffer og Bolette Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ‘Toppen af poppen’-deltager mistede det meste af sin familie inden for kort tid

Moralen er…

Bolette rejste til Grækenland for at date Casper, men hun kom i stedet hjem med Jaffer, der er en helt anden type.

– Jeg havde bestemt ikke forventet at finde kærligheden, men jeg havde selvfølgelig håbet på det, men det kom meget bag på mig, at jeg fandt kærligheden og at det var med en anden, end jeg havde tænkt på, da jeg rejste derned, forklarer Bolette og fortsætter:

– Jeg synes, det har været en fantastisk oplevelse og en kæmpe overraskelse, at man tilmelder sig et program og har en forestilling og et håb om en ting, og det ender ud i et forhold til en helt anden person. Jeg tror, at jeg havde sat en masse kriterier op for, hvad jeg søgte i en fyr, og det er nok meget Casper-typen, jeg gik efter. Der tror jeg bare, at moralen må være, man aldrig kan styre, hvem man bliver forelsket i. Jaffer er jo meget anderledes end mig, og det har bare bevist, at man ikke skal sætte alle de kriterier op, for i sidste ende lykkes det på den ene eller anden måde, hvis man er vilde med hinanden, forklarer Bolette.

Jaffer og Bolette. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: TV 2s modsvar til ‘Bachelor’-Casper: Vi redigerer naturligvis i det

Læs mere om