Jaffer og Bolette i jubel: Nu går vi all in

‘Bachelor’-parret ser frem til et helt særligt tidspunkt på året.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. november 2021 kl. 13:01

Hos Jaffer Janjooa og Bolette Birch blomstrer kærligheden stadig, og udover at de glæder sig over at gå og komme på plads i deres nye, fælles hjem, så ser de også frem til julemåneden. December er uden sammenligning Bolettes yndlingsmåned.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard bryder sammen før ‘Vild med dans’

– Det er bare så hyggeligt med julepynten og julelysene og alt ved julen. Så det går vi all in på, lyder det fra baben fra ‘Bachelor’, der heldigvis har fundet sig en mand, som også sætter pris på den tid på året.

– Jul er godt, fordi det er et godt tidspunkt at samles med familien. Og Bo hun er så sød, når hun pusler med det, så man kan ikke lade være med at elske det, siger Jaffer.

Artiklen fortsættes under videoen med Bolette og Jaffer, der er til ‘Knæk Cancer Live’…

Rejser væk i december

‘Bachelor’-parret fortæller, at de ikke har planer om at fejre juleaften sammen, men at de har en masse fælles planer i kalenderen. December står blandt andet på en klippe-klister-dag og en tur i Tivoli, og så venter der dem også en rejse til varmere himmelstrøg.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om partners kræft: Jeg brød bare sammen

– Så er vi også i Dubai, mens der er jul dernede, så det skal vi også opleve, siger Bolette.

Jaffer og Bolette mødte hinanden i datingprogrammet ‘Bachelor’, der blev optaget på Rhodos i efteråret 2020, og da de kom hjem fra den græske ø, måtte de længe holde deres forhold skjult.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres ‘Boligkøb i blinde’-hus