Jaffer er tilbage fra London: Jeg måtte hjem til trygge rammer

Planen var at bo i London og skabe en stabil modelkarriere, men corona kom ind fra højre og ødelagde planerne. I dag arbejder Jaffer som receptionist i et fitnesscenter.

Af Rikke Lynge - 1. oktober 2020 kl. 15:27

I slutningen af 2019 pakkede Jaffer Janjooa en stor taske og bosatte sig London for at udleve sin modelkarriere, men ligesom corona har ødelagt det for mange andre, så er Jaffer også ramt af hele corona-situationen, og han har været nødt til at flytte tilbage til Danmark.

– Det var det smarteste at gøre, da jeg har mange venner, der har mistet deres job i London. I London har de håndteret corona-situationen på en dårligere måde, så der ikke er så meget arbejde, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte komme hjem i trygge rammer, fortæller Jaffer til Realityportalen, da vi møder ham til åbningen af ‘Robinson’-kammeraten Loco’s nye pita bar i København.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Robinson’-Jaffer bombarderes med tilbud fra kvinder

I Danmark har Jaffer fået job i fitnesscenteret Sats, så der fast kommer penge på kontoen, mens flere modeljobs stille og roligt er begyndt at vende tilbage.

– Det er begyndt at åbne stille og rolig op, men det er selvfølgelig ikke så meget, da de fleste kunder er udenlandske. Men jeg laver lidt musikvideoer og andet hist og her, fortæller Jaffer, der lige nu bor på et værelse hos sine forældre, mens han venter på at flytte sammen med sin veninde.

LÆS OGSÅ: Nathja efter date med Lenny: Jeg havde ikke bedt om den date

– Jeg flytter til Ørestaden til januar, hvor jeg skal bo sammen med en af mine bedste veninder, men planen er, at jeg til næste år skal en måned til USA, hvis corona-situationen er fin. Jeg har nogle forbindelser, som der skal pudses ved i forhold til flere modeljobs.

På kærlighedsfronten er der intet nyt under solen.

– Jeg er stadig single, og det er jeg nok noget tid endnu. Jeg bruger ikke tid på at date og finde en pige, jeg prioriterer tid med mine venner og familie i denne tid, fortæller Jaffer.

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to

LÆS OGSÅ: Robert Hansen scorer realitybabe