Jaffer afslører: Blev headhuntet til ‘Bachelor’

Nu afslører den forelskede ‘Bachelor’, hvordan han kom med i programmet.

Af Louise Vilsbøl - 5. august 2021 kl. 12:02

De helt store vindere af den første sæson af ‘Bachelor’ i Danmark var uden tvivl Jaffer og Bolette, som fandt hinanden og vandt kærligheden, mens de strøg til tops som hele Danmarks yndlingspar. På Instagram kan man stadig følge dem sammen, og der er bred enighed blandt følgerne om, at det glade par er noget af det sødeste.

LÆS OGSÅ: UUH! Stine klar til ‘Bachelorette’

Derfor er de naturligvis også stadig glade for, at de meldte sig til programmet, men i virkeligheden meldte Jaffer sig faktisk slet ikke. Det afslører han nu i en spørgerunde på Instagram.

– Jeg blev kontaktet af en caster fra Warner Brothers, som spurgte, om jeg ikke ville ind til en samtale, og det var sådan set det. Jeg kom ind til samtalen og sagde ja til at være med. Jeg blev kontaktet i slutningen af august og var inde og skrive under på kontrakten den 1. september. Alle andre skulle rejse derned i midten af september, og jeg skulle rejse derned i slutningen, så det var ret kort tid inden, fortæller Jaffer på sin Instastory og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Forelsket ‘Bachelor’-babe åbner op: Sådan mødte vi hinanden

– Jeg valgte at takke ja til at være med i ‘Bachelor’, fordi jeg følte mig lidt ensom og manglede noget kærlighed, en at have oplevelser med, en at ligge på sofaen med om søndagen, og det håbede jeg da, at det program kunne give, så det var derfor, jeg meldte mig til.

Den drøm gik heldigvis i opfyldelse, men selvom han havde sin families opbakning, som han altid har, så var de til at starte med lidt uforstående overfor, hvorfor han ville være med i et datingprogram. Den dag i dag er de dog glade for det.

I spørgerunden afslører Jaffer også, at han allerede vidste, at han ville give Bolette sin sidste rose, da der var omvendt roseceremoni, hvor kvinderne skulle give mændene en rose.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten deler glædelig nyhed

Læs mere om