Jacob efter nederlaget: Trine var den rigtige vinder - Her & Nu

Jacob efter nederlaget: Trine var den rigtige vinder

En hurtig beslutning om at ændre svaret på sin tavle betød, at den 48-årige ’Hjem til gården’-deltager måtte vinke farvel til sejren og en halv million kroner.

Af Pernille Hahn Hauberg - 23. maj 2017 kl. 07:25

Nerverne sad uden på tøjet, da Jacob Grum-Schwensen og Trine Cecilie Enevoldsen i aftes dystede om sejren og de 500.000 kr. i ’Hjem til gården’. Et øjebliks tvivl blev skæbnesvangert for Jacob, da han i en ’sudden death’-runde ændrede sit svar fra det rigtige til et forkert.
– Lige nu genoplever jeg, at jeg skriver det rigtige svar til sidst, og det er jo pisse irriterende at have siddende i kroppen. Fordi én ting var, hvis jeg var blevet slået af en, der havde det rigtige svar, og jeg ikke havde, men at jeg lige tvivlede på mig selv på det forkerte tidspunkt var eddermaeme ærgerligt, siger Jacob.
Finalen varede en del længere, end hvad seerne oplevede. Undervejs blev deltagerne nemlig sendt frem og tilbage fra kamppladsen, når produktionen skulle ændre på scenens rekvisitter. De lange pauser, det varme vejr og den intense stemning kan have været med til at skubbe Jacob ud af sit berygtede kampmode, mener han.
– Jeg var i kampmode i lang tid, og så sker der det, fordi finalen bliver så lang, at det er svært at blive i. Jeg tror, finalen tog tre timer, fortæller han og fortsætter:
– Fokus det gled nok, så jeg lige missede den der til sidst.
LÆS OGSÅ: Lene Beier: Dét ville jeg bruge pengene på 
Trods ærgrelsen over sit forkerte svar og dermed et farvel til sejren, er der ingen sure miner over konkurrencens slutresultat,
– Sådan er det i konkurrencer; når man gør boet op, og der er en, der har vundet, så er det den rigtige vinder. Der er jo ikke noget foræring, siger Jacob og fortsætter:
– Jeg tænker, at når man ser på det totale billede af de 40 dage på gården, så har hun jo spillet sine kort klogt, og hun er en sød pige. Hun formåede lige til allersidst at holde fast i sig selv og få skrevet det rigtige på sin tavle.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-deltager flygtede fra Fremmedlegionen 
LÆS OGSÅ: Kasper og Trine fra ‘Hjem til gården’ forelskede sig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.