Jackie: Sådan er mit forhold til de andre i 'Forsidefruer' - Her & Nu

Jackie: Sådan er mit forhold til de andre i 'Forsidefruer'

Forsidefruen løfter sløret for, hvordan hun har det med de andre fem kvinder fra programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 14. maj 2018 kl. 13:04

Tredje sæson af ‘Forsidefruer’ på TV3 er netop nu i fuld gang, og Janni, Amalie, Jackie, Sarah Louise, Gunnvør og Tina lukker hver torsdag seerne ind i deres liv – på godt og ondt. Som altid er der også i denne sæson både grin, gråd og en masse drama, når de seks kvinder indtager skærmen.
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende
Jackie er den sidst tilkomne af de seks fruer, da hun kun har medvirket i to af de tre sæsoner. Hun føler dog bestemt, at hun er blevet taget godt imod af de andre.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie afslører: Sæson tre bliver ekstra dramatisk
– Vi er jo kommet tættere og tættere på hinanden, så det er rigtig dejligt. Men der er jo ingen af os, der hænger ud hver dag. Man er jo også blevet ældre, så det er ikke sådan, at man ringer rundt til sine veninder hver dag og sladrer, da man også har andre ting. Så veninder er lidt anderledes nu, hvor man er blevet ældre og har fået børn. Der ser man veninderne, når man har tid. Og i mit tilfælde også, når jeg arbejder med ‘Forsidefruer’, forklarer Jackie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ærlig Tina Lund: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’
– Jeg har det fint med dem alle fem, og der er ikke nogen af dem, jeg er tættere med end andre. Jeg kendte også alle pigerne i forvejen, men nogle mere end andre selvfølgelig. Nu kender jeg dem dog meget bedre. Vi ser jo hinanden på kryds og tværs i løbet af en sæson, og så vil vi jo også gerne se nogle andre veninder, når vi har fri. Det er et specielt arbejde, men også skide sjovt, fordi vi har det fedt i vores arbejdstid og laver det, som vi ville lave i fritiden, når vi er på job.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
Se ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay. 
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller