Jackie og Rasmus enige om brylluppet

Jackie og Rasmus vil have et bryllup i udlandet, og det skal vare i mange dage. Det kræver bare lige, at den rette timing er der.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. oktober 2020 kl. 07:23

33-årige Jackie Navarro og 34-årige Rasmus Møller har været kærester siden 2018, de flyttede hurtigt sammen og sidste år fik de Chloé, der netop er fyldt 1 år den 22. september. For ganske nylig fik parret endda en kærlighedstatovering med hinandens navne. Derfor er det meget oplagt, at de også bliver gift med hinanden.

Det kræver selvfølgelig, at Rasmus frier.

– Det kommer, det kommer, det kommer, forsikrer Rasmus overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Sådan fandt jeg sammen med Mikkel igen

Det er nu ikke, fordi Jackie går rundt og venter utålmodigt på frieriet. Det er kun, når folk spørger hende, om de ikke snart skal giftes, at hun kommer til at tænke på det.

Men lige nu er der fire børn, heriblandt en lille baby, at se til. Samtidig har Rasmus travlt med et stort projekt på jobfronten, som han endnu ikke kan fortælle nærmere om. Og drømmebrylluppet kræver tidsmæssigt lidt mere, end at de hiver en enkelt weekend ud af kalenderen. Desuden er det ekstra udfordrende i en verden, som kæmper mod coronavirus.

Jackie Navarro med datteren Chloé Valentina. (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

Drømmen har ændret sig

Men det celebre par er helt enige om, hvordan deres fremtidige bryllup skal se ud, og at de skal giftes en dag. Når den dag kommer, vil de gerne, at festen skal strække sig over mange dage.

– Rasmus vil gerne til Bora Bora med en masse venner og familie, og det er også min drøm. Men det er der jo ikke mulighed for, som det hele ser ud nu, siger Jackie og uddyber:

– Jeg vil gerne vies på stranden med trommer, en lille krans om hovedet og bare tæer i sandet. Omgivet af gode venner. Det kunne være meget romantisk. Så kunne man slappe af og hoppe i badetøjet senere på dagen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ ramt af corona

Engang havde ‘Forsidefruen’ ellers en helt anden drøm. Men i takt med at hun er blevet ældre, og især fordi hun har mødt Rasmus, ser den drøm anderledes ud nu. For de er begge meget eventyrlystne og vil gerne bruge tid på rejser og ferier.

-Jeg drømmer ikke om et stort bryllup på et slot. Det gjorde jeg, da jeg var yngre. Jeg synes stadig, at sådan et bryllup er meget dejligt, og jeg elsker at være med til det, men jeg synes, det slutter meget brat. Det kræver også meget af én at holde sådan et arrangement, og pludselig er det slut, uden man selv nåede at være en del af festen, siger Jackie.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne fik spoleret sit hemmelige bryllup

Læs mere om