Jackie Navarro afslører: Jeg er ikke en typisk mor

Jackie Navarro er mor til tre, men hun ser ikke sig selv som en typisk mor.

Af Louise Andersen - 12. oktober 2017 kl. 20:55

Livet på natklubber verden over er skiftet ud med mand, hus og tre børn for Jackie Navarro, der er aktuel i ‘Forsidefruer’ på TV3.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Amalie om ny sæson ‘Forsidefruer’: Det kan I glæde jer til
Men at være mor betyder ikke nødvendigvis, at man lever op til dét billede, man har af en mor inde i hovedet. Det er Jackie Navarro et glimrende eksempel på.
– Engang imellem tænker jeg: Gud, jeg er mor. At være mor lyder jo så stabilt. Og jeg ser ikke mig selv som en typisk mor, for jeg bager ikke boller. Jeg går ned i bageren i stedet. Og fødselsdagslagkager er også noget, jeg bestiller. Og ellers kommer børnenes farmor forbi, fortæller hun smilende.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært er vild med ‘Forsidefruerne’
Og selvom en del af den evige fest, der før fyldte en del i hendes liv, er lagt på hylden, så er hun stadig sig selv.
–  Jeg er stadig mig selv. Jeg tror ikke, at man ændrer sig som sådan. Men jeg er stadig mig, bare lidt mere voksen, siger hun.
Det bedste, der er sket
Jackie har i dag tre børn med manden Niels. Theodor på 6, Victor på 4 og Cherie på 2 år, og selvom det til tider kan være stressende at opfylde alle tre børns behov for opmærksomhed, er Jackie lykkelig.
– Det er vildt at være mor til tre. Det er mange børn. To er mange, og tre er alt for mange. Men jeg er glad, og jeg ville ikke kunne leve uden dem. Jeg synes, at de er fantastiske, og de er det bedste, der er sket for mig.
Du kan komme tættere på Jackie Navarro i ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan så jeg Amalie før ‘Forsidefruer’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.
 

Læs mere om