Jackie får vild operation: Var for nervøs og aflyste første gang

Jackie Navarro lægger sig snart under kniven igen, og denne gang føles det mere rigtigt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. september 2021 kl. 9:03

Jackie Navarro har blandt andet fået lavet sin numse og sine bryster af flere omgange, men nu har hun en helt ny operation noteret i kalenderen.

– Jeg skal snart have lavet en maveoperation, hvor jeg skal have syet mine mavemuskler sammen fra navlen og ned. Jeg har fået fire børn, og jeg trænger simpelthen til at få min mave tilbage. Jeg har lidt strækmærker, og så har jeg ekstremt meget hud, fordi min mave har været stor så mange gange. Og så har jeg delte mavemuskler, forklarer den 35-årige ‘Forsidefruer’-stjernen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Planen er, at hun skal opereres i slutningen af oktober eller starten af november. Men det var egentlig meningen, at hun allerede på nuværende tidspunkt skulle være på den anden side af operationen.

Artiklen fortsættes under videoen…

– Jeg har allerede aflyst én gang, fordi jeg blev for usikker. Jeg skulle have den foretaget for et par uger siden, inden vi (‘Forsidefruer’, red.) skulle til Venedig. Men jeg kunne simpelthen ikke overskue det. Det blev for meget for mig, så jeg aflyste det, og nu har jeg lige været til konsultation i dag, og de vender retur med en ny dato, lød det tirsdag fra Jackie Navarro.

Hun aflyste dagen før operationen, da hun ikke havde den rigtige følelse i kroppen.

LÆS OGSÅ: For første gang: Ditte Julie afslører detaljer om begge brud

– Jeg synes, jeg havde for mange ting at se til. Så følte jeg, at der ville ske et eller andet, hvis jeg gjorde det den mandag. Og det havde jeg ikke lyst til. Jeg følte, at det ikke var den rigtige dag. Og man skal jo have sig selv 100 procent med, siger hun.

Forsidefruen oplevede, at da hun fik et brasiliansk numseløft i begyndelsen af 2020, gjorde det mere ondt end forventet, og det var et langt forløb. Derfor er hun denne gang indstillet på, at det vil tage noget tid at komme til kræfter igen.

– Jeg har hørt, at det tager virkelig lang tid at komme sig efter maveoperationerne, men jeg tror også, det er individuelt, hvordan kroppen reagerer på dem, siger Jackie, der skal have operationen foretaget på en privatklinik.

LÆS OGSÅ: Realityfyre i åbent slagsmål: Du når mig ikke til sokkeholderne

Læs mere om