HOT NEWS: Valdemar er alligevel med i 'Drengene på kanten'

Når DR3 i næste uge har premiere på en ny sæson af successerien, bliver det alligevel med deltagelse fra Valdemar.

Af Jonas Sand - 16. august 2017 kl. 19:25

Når der på mandag er premiere på en ny sæson af ‘Drengene på kanten’, bliver det uden den populære Valdemar, der var en stor del af den første sæson. Sådan var meldingen i hvert fald tidligere i år, men faktisk er det ikke helt sandt.
Den populære realitystjerne fra Lolland afslører nemlig, at han alligevel er med i en stor del af den kommende sæson af DR3-serien, når han tilbringer tid med drengene.
– Jeg tror faktisk, at jeg alligevel med i alle afsnit – sådan uofficielt, afslører Valdemar over for Realityportalen.dk og slår fast, hvorfor han alligevel har valgt at medvirke i DR3-serien.
– Man kan sige, at ligesom ‘The Avengers’ ikke er noget uden Iron Man, så er ‘Drengene på kanten’ da heller ikke noget uden Wallemontana, griner han.
LÆS OGSÅ: Valdemars store chok: Gravid kæreste ramt af blodprop
En ny og forbedret Valdemar
Også kæresten Sine, der i øjeblik er gravid med hende og Valdemars første barn, kan man glæde sig til at følge på skærmen.
– Ja, jeg er også med. Jeg er med, når Valdemar er med, fortæller Sine, der dog ikke vil afsløre, om man får lov til at følge med i hendes graviditet.
– Det (graviditeten, red.) kan jeg desværre ikke udtale mig om. Men man kan forvente, at det bliver sjovt og underholdende. Man kan i hvert fald forvente at se en helt ny og forbedret Valdemar, siger hun.
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Drengene på kanten’ vender tilbage
DR: Vi følger ham ikke gennemgående
Men det er måske lidt for tidligt at glæde sig alt for meget over udsigten til igen at følge med i Valdemars liv. DR3 bekræfter, at man igen får lov til at følge ham, men man afviser, at han alligevel spiller en stor rolle trods sit exit.
– Valdemar er med i første afsnit. Derefter vælger han ikke længere at være en del af den gruppe af drenge, som programmet følger. Så Valdemar er ikke gennemgående i serien. Han er lidt med i et par scener (i de efterfølgende afsnit, red.), men ikke i alle fire afsnit, og han er ikke en karakter, vi følger efter afsnit 1, siger redaktør på DR3, Mads Kromann, til Realityportalen.dk.
Men selv om Valdemar ikke spiller en stor rolle i serien efter første afsnit, mener Dennis Mistal, der også var en fremtrædende figur i den første sæson, stadig, at der er grund til at se med. Det fortalte han til Realityportalen.dk, kort efter nyheden om Valdemar kom frem.
– Jeg har det selvfølgelig dårligt med, at Valdemar ikke længere er med i sæson 2, efter han lavede en fed karakter i den første sæson. Men jeg er ikke i tvivl om, at sæson 2 stadig bliver fed, sagde han dengang.
Du kan se den kommende sæson af ‘Drengene på kanten’ fra den 21. august klokken 21:30 på DR3 eller allerede nu på DRTV.

LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-Dennis om ny sæson: Selvfølgelig mangler vi Valdemar, men …
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.