Iskold luft mellem 'Paradise'-Nadja og Tine - Her & Nu

Iskold luft mellem 'Paradise'-Nadja og Tine

På ‘Paradise’ var Tine og Nadja uadskillelige, men nu er venskabet gået i opløsning.

Af Emilie Holm Egebro - 23. december 2018 kl. 19:25

Under dette års omgang ‘Paradise Hotel’ var Tine og Nadja bedste veninder på hotellet.
Ved en fejl kom Nadja til at sende Tine ud af hotellet, da hun misforstod parceremonien, men selv denne store fejltagelse splittede ikke venskabet ad. Tine tilgav Nadja, og da Tine senere vendte tilbage til hotellet, var gensynsglæden stor.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder afslører: Min kæreste har spurgt om min hånd

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvornår Mascha mener, at et blogindlæg bliver for personligt


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vindere i voldsomt uvenskab: Lenny lovede mig penge!
Det endte dog med, at det ikke kun var Nadja, der lavede en fejltagelse. Tine havde nemlig sex med Nadjas ‘Paradise’-kæreste, Lenny, under opholdet i Mexico. Og det medførte for alvor kold luft mellem de to ellers så gode veninder. Mens Nadja tilgav Lenny og fandt sammen med ham igen, forholdt det sig nemlig anderledes med forholdet til Tine.
– Nadja og jeg snakker ikke sammen. Jeg tror, det er fordi, det er kommet i fjernsynet, at Lenny og jeg har haft sex, for det er efter det. Hun har ikke givet mig noget svar på, hvorfor. Jeg skrev, om vi stadig var gode venner, og hun skrev, at det kom an på mine udtalelser i programmet. Jeg sagde, at jeg ville sige det, som jeg hele tiden havde sagt med, at jeg havde været en lorte-veninde. Så skrev hun fint, og så har jeg ikke hørt mere fra hende. Hun har set min besked, men hun svarer ikke. Jeg tror, det er på grund af Lenny, han kan sno alle om sin lillefinger, forklarede Tine kort efter programmet blev vist på tv.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Knas i forholdet mellem Lenny og Nadja
LÆS OGSÅ: Tine efter ‘Paradise’-finalen: Jeg er stadig bitter på Lenny
I dag, et halvt år senere, er luften stadig iskold mellem det tidligere venindepar:
– Jeg er ikke venner med Nadja, og det kommer jeg heller ikke til at blive, fortæller Tine på sin Instagram-profil og uddyber overfor Realityportalen.dk:
– Vi lever i to vidt forskellige verdener, og hendes verden er ikke noget for mig. Jeg vil ikke stræbe efter folks opmærksomhed, og jeg glæder mig til at blive en lidt mere privat person igen. Når det er sagt, så har jeg nogle dejlige følgere, og jeg reklamerer lidt for nogle ting  – mest for hyggens skyld, da det ikke er, fordi jeg vil leve af det. Og hvorfor skulle jeg være veninder med en, som vælger mig fra, men kæresten til? Det kan jeg ikke se logikken i. Men man ved jo aldrig, om der ligger mere bag det. Jeg har det dog fint nok med, at tingene er, som de er. Jeg savner hende ikke eller noget, slår Tine fast.
Da Realityportalen.dk spørger Nadja ind til situationen, svarer hun blot, at hun ikke ønsker at kommunikere gennem pressen, når det handler om hende og Tines uvenskab.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro
LÆS OGSÅ: Lenny smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har ikke fortrudt én eneste gang