Iskold luft mellem 'Paradise'-hunks: Ville ønske, vi aldrig havde mødt hinanden - Her & Nu

Iskold luft mellem 'Paradise'-hunks: Ville ønske, vi aldrig havde mødt hinanden

Den dårlige stemning blev ikke efterladt i Mexico.

Af Anna Løwe - 8. april 2020 kl. 19:55

Der er ikke just kærlighed i luften, når man spørger ‘Paradise’-aktuelle Marco og Daniel om deres forhold til hinanden.
Efter Daniel tjekkede ind igen, skulle man ikke være særligt opmærksom for at se, at han og Marco ikke var de bedste venner. Det skyldtes  dels deres positioner i spillet, da de begge ønskede at danne par med Sarah og dels to meget forskellige personligheder.
LÆS OGSÅ: DRAMA på ‘Paradise’: Paradiso afreagerer fysisk efter kæmpe skænderi
– Stemningen var trykket, for alle vidste, at vi var tæt på finalen nu. Daniel kom på tværs af alle, fordi han er uintelligent og ikke kan tilsidesætte sine egne behov, fortæller Marco Realityportalen og fortsætter:
– Når man er så tæt på, så gælder det om ikke at træde for mange over tæerne. Daniel er bare elendig til at argumentere. Han har et-to argumenter, han bruger, og hvis de ikke virker, går han i stå. Jeg prøvede at tale med Sarah om det, for jeg ville da klart trække flere stemmer i en finale end ham.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Paradise Hotel’ rammes nu også af corona
Daniel er da også enig i enkelte af Marcos udtalelser:
– Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke brød mig om de andre på hotellet, siger han og fortsætter:
– Det var mig og Sheena mod de andre. Marco har jeg aldrig været venner med – hverken på hotellet eller efter, og han snakker bare lort.
LÆS OGSÅ: Sheena om ydmygelsen for øjnene af paradisoer: Det var pinligt

Dårligt forhold i dag

Og relationen mellem Marco og Daniel er da også noget nær ikke-eksisterende.
– Jeg har ikke haft kontakt med ham, siden vi kom hjem, og nu sviner han mig til på de sociale medier sammen med Anna, Oliver, Julie og Freja, siger Daniel, der slår fast, at han er fløjtende ligeglad:
– De vil gerne hilse, når man mødes til arrangementer, men når man vender ryggen til, er tonen en helt anden. Det er respektløst og falsk, når man ikke tør sige det face-to-face. Så der er en grund til, at jeg ikke taler med dem – sådanne mennesker skal jeg ikke have omkring mig.
LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single
Marco er enig i, at de to paradisoer ikke har noget godt forhold i dag, og han er ikke bleg for at indrømme, at han helst ville have været foruden Daniel:
– Daniels syn på verden er det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Han er simpelthen en nybegynder, når det kommer til livet. Jeg har heldigvis ikke brugt et sekund på ham, siden vi kom hjem. Og jeg ville give min førstefødte for aldrig nogensinde at have mødt ham!
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem
Noget kunne altså tyde på, at det ikke gør hverken Marco eller Daniel noget, at de ikke får mulighed for at hilse på hinanden ved den nu aflyste finalefest senere i april.
Hvem af de to hepper du på? Stem nedenfor!

Marco eller Daniel?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Læs mere om