Isac ude af 'Stjerne Boksning': Her er hans afløser

Manden, der skal erstatte Isac i ‘Stjerne Boksning’, skiller sig ret meget ud af fra de andre stjerneboksere, forklarer Geggo.

Af Lykke Buhl - 15. juli 2019 kl. 11:00

Den 7. september afholdes Geggo og Cengiz’ nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’. Her kæmper 19 kendisser i bokseringen om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet
Desværre måtte en af stjernebokserne, ‘Paradise’-hunken Isac, springe fra i forrige uge.
– Vi er rigtig kede af at melde ud, at Isac desværre ikke skal bokse den 7. september til ‘Stjerne Boksning’ 2019. Årsagerne er personlige, og vi håber at se ham til næste år i stedet, afslørede Geggo og Cengiz på ‘Stjerne Boksnings’ Instagram-profil.
Men nu er Isacs erstatning fundet. Det bekræfter Geggo overfor Realityportalen. Det bliver nemlig Martin Christian Celosse-Andersen, der overtager Isacs plads i ‘Stjerne Boksning’-konkurrencen.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse, dejlig overraskelse og stort køb: Vild ‘Familien fra Bryggen’-sæson i vente

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Julie Zangenberg fortæller, at hun boksede med de store drenge i sin barndom

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac: Mange reality-stjerner er dumme og arrogante

Eks-rockeren Martin

Martin er til daglig direktør for et rådgivningscenter. Det er dog særligt hans baggrund i og vej ud af rockermiljøet, der har bragt ham frem som foredragsholder og i medierne.
Her har han blandt andet været en tur forbi landets store aviser, Go’ morgen Danmark og DR2 Deadline, hvor han har fungeret som ekspert i exitprogrammer for tidligere bandemedlemmer samt konflikter i rockermiljøet. Derudover er der både en biografi og en dokumentar på vej om Martins liv.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt
Det er derfor en noget anderledes stjernebokser, som er kommet med i folden. Martin er ikke kendt som realitystjerne, men det gør ham kun endnu mere interessant, hvis man spørger ‘Stjerne Boksnings’ bagkvinde, Geggo.
– Martin er en karakter kendt fra anderledes ting end en del af de andre, og det synes vi er ret fedt. Han er super intelligent, velformuleret og så har han erfaring med boksetræning i forvejen. Hans kamp bliver vanvittig, lover hun.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Også Martin selv er spændt på udfordringen, hvor han skal overtage Isacs boksekamp mod en endnu ubestemt modstander. Trods sin erfaring med boksetræning, så bliver det nemlig Martins debutkamp.
– Jeg glæder mig SÅ meget til at træde ind i den ring, skriver Martin på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet
Herunder kan du se opslaget, hvor Martin præsenteres som den nye bokser

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Så er der ny (tung) dreng i klassen? Martin er en kontroversiel figur som for år tilbage havde en baggrund i rockermiljøet, lagde det bag sig, og efterfølgende blev kendt fra forskellige udsendelser hvori han indgik som ekspert på exitprogrammet for tidligere bande-rockermedlemmer og konflikter i miljøet. Martin er kendt for sine foredrag omkring mønsterbrydning, forandringsprocesser og motivation – og særligt i forlængelse heraf – sidder han idag som direktør for platformen www.enprocenternok.dk som rummer 80 foredragsholdere og 20 konsulenter i det nationale rådgivningscenter. Martin’s biografi udkommer i januar 2020, ligeledes kommer der her en dokumentar om hans liv. Han er set i Go’ morgen (og aften) Danmark, Deadline på DR, TV2 news, og i samtlige store aviser. Martin skal bokse imod ham som Isac skulle have bokset imod – og det bliver en vanvittig kamp! ?? @martincelosseandersen #stjerneboksning #stjerneboksning2019 #enprocenternok @enprocenternok

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning) den


LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-par vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kasper er klar til mere tv