Isabellas søde hemmelighed: Derfor smiler hun

Kronprinsesse Mary har taget en række skønne billeder af sin nu 14-årige datter, prinsesse Isabella.

Af Lise Benzon - 2. maj 2021 kl. 15:58

Kronprinsesse Mary har endnu en gang været flittig med kameraet, men hun har om nogen også en række flotte motiver at fotografere i hverdagen. Ét af dem er den smukke prinsesse Isabella, som i sidste uge, den 21. april, fyldte 14 år.

En lille hemmelighed blev afsløret på de nye billeder. Isabella har fået bøjler på tænderne af enten mærket Invisalign eller ClearCorrect. De giver begge et smukt resultat, og i stedet for de traditionelle metalbøjler, er de så disktrete, at de næsten ikke ses, når man har dem på.

Typisk varer et forløb 6 til 10 måneder, og man skal bære dem 22 timer i døgnet. Tidligere har også prins Christian haft bøjler på.

LÆS OGSÅ: Margrethe ville ikke være dronning: Jeg løb ud af klasselokalet og stortudede


Det er tydeligt at se både kronprins Frederik og kronprinsesse Marys træk i deres kønne, næstældste barn (Foto: H.K.H. Kronprinsessen)

Kronprinsfamilien flyttede ugen før Isabellas fødselsdag op i Kancellihuset ved dronningens forårsbolig. Fredensborg Slot, hvor de vil opholde sig de næste måneder.

Netop Kancellihuset tog prinsesse Isabella forentlig sine første skridt, da det var hendes hjem indtil 2010, da familien flyttede ind i et nyrenoveret Amalienborg.

LÆS OGSÅ: Udlænding kom tæt på: Frederik flygtede

Siden sommeren 2017, hvor kronprinsfamilien fik deres nye hundehvalp, har border collien Grace været i en trofast ven. Hun var også med familien i Verbier (Foto: K.H.K. Kronprinsessen)

LÆS OGSÅ: Christians barske skole: Vold og mobning

LÆS OGSÅ: Joachim om blodproppen: Far passede på mig