Isabella opløst i tårer: Det ville jeg gøre anderledes

Baben havde set det komme, at David ikke ville vælge hende som sin partner. Men hun så ikke andre mulige pladser.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. oktober 2021 kl. 20:04

I dagens afsnit ‘Paradise’ bliver det en noget følelsesladet parceremoni, da David vælge at sende sit partner gennem mange uger, Isabella, ud af hotellet og beholde Sille som sin nye partner.

Han havde ellers lovet Isabella at være ærlig over for hende uanset beslutningen.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Isabella fortæller om forældrenes reaktion på ‘Paradise Hotel’…

– Nu er det jo ikke ærlighed, ‘Paradise Hotel’ er kendt for, så jeg vidste godt, at nogen ville lyve for mig før eller siden. Selvfølgelig er jeg ærgerlig over, at David ikke var ærlig over for mig, men samtidig tvivler jeg på, at resultatet havde været anderledes. Chris og jeg talte og taler stadig rigtig godt sammen, så jeg kunne godt have håbet på en chance hos ham, men han var fredet, så det var desværre ikke en mulighed, siger Isabella om parceremonien.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor vil ikke stå i vejen for Rachels drøm

På trods af mange tårer hos både Isabella selv og især Camilla, Stine og Sille, så tager Isabella det utrolig pænt, at David har løjet for hende og er grunden til, at hun skal rejse hjem.

– Det var ingen hemmelighed, at Sille ville stille sig ved David, så jeg havde forberedt mig på det hele dagen. Da jeg gik ind til parceremonien sagde min mavefornemmelse, at det kunne gå begge veje. Jeg blev ked af, at David til parceremonien fortalte, at min måde at tage imod de nye, gjorde ham utryg. Samtidig, hvis det så er den rigtige grund, så er det da dejligt at ryge ud på, at man er sød ved andre, siger baben til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Vil være forældre sammen: Afslører deres deadline

Selvom hun vidste, at Sille og David, som jo på det tidspunkt havde et meget godt øje til hinanden, var et farligt par at være oppe imod, så ville hun ikke ændre sit valg i dag. Der er desuden ikke meget hun ville ændre.

– Der er intet ved mit ophold på ‘Paradise Hotel’, jeg ville have gjort anderledes. Jeg var mig selv 100 procent derinde, og jeg havde det fantastisk med de andre gæster! Jeg fik grinet, danset og fik nogle nye venskaber med hjem, så what’s not to like! Skulle jeg gøre noget anderledes, var det selvfølgelig ikke at ryge ud, men jeg ved ikke lige, hvordan jeg skulle dreje den, når der hele tiden kom piger ind, siger Isabella med et smil.

I dag er alt godt mellem hende og David. De ses ikke privat, men når de mødes sammen med de andre paradisoer, kan de sagtens snakke godt sammen og grine af det, der skete under parceremonien.

LÆS OGSÅ: Maxine køber egen gård: Jeg vil konkurrere med de bedste