Irinas store succes: Jeg arbejder konstant!

Realitybaben har i øjeblikket stor succes, men det er ikke noget, hun er kommet sovende til.

Af Jonas Sand - 6. maj 2016 kl. 10:25

Irina Olsen stormer frem, og realitybaben nyder i øjeblikket godt af den store succes, som hendes blog her. I forrige uge kulminerede det, da hun sammen med Mascha Vang og Mette Marie Lei Lange satte sig solidt på de tre topplacering til en stor finsk prisuddeling for blogs.
Og selv kan hun tydeligt mærke, at der virkelig er sket noget i den sidste periode, hvor interessen for hendes blog er vokset.
– Jeg synes bare generelt det sidste år, at der har været fart på. Jeg kan da mærke, at min blog er vokset, og der er mange henvendelser. Det er jo dejligt, siger Irina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Irina: Det må min datter IKKE arve fra mig
Arbejder konstant
Men den store succes er ikke noget, hun er kommet sovende til, slår realitybaben fast. Hun arbejder nemlig hele tiden.
– Jeg lever godt af bloggen, men jeg arbejder også 24/7. Der er en del arbejde i det for mit vedkommende – også fordi jeg har projekter ved siden af og virkelig mange gode idéer. Men en ting ad gangen. Jeg vil hellere være 100 procent målrettet på ét projekt i stedet for at gøre noget halvt, fortæller Irina.
Men det hårde arbejde bliver lidt lettere for Irina, der i den grad nyder, det hun laver.
– Jeg elsker de ting, jeg arbejder med, og jeg tror også, det er derfor, jeg har fået succes. Jeg synes, at jeg har opnået min drøm med bloggen og lært enormt meget forretningsmæssigt, så jeg føler mig klar til det næste spændende skridt, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Vi skal have flere børn
LÆS OGSÅ: Irina i chok: Allesias ble var fyldt med blod
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina Babenko skifter navn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.