HOT NEWS: Irinas kæreste scorer pladekontrakt - Her & Nu

HOT NEWS: Irinas kæreste scorer pladekontrakt

Reality-babens kæreste Morten har gang i musik-karrieren og har netop fået en pladekontrakt.

Af Emilie Holm Egebro - 22. januar 2016 kl. 11:54

Den velkendte reality-stjerne Irina Babenko nyder i øjeblikket familielivet sammen med kæresten Morten Brangstrup Olsen og datteren Allessia. Og nu har den lille familie fået noget at fejre.
– Warner Music har været ude med kikkerten og fulgt mig fra sidelinjen et stykke tid. De kunne lide min udvikling på det sidste, og da de så fik min nye single ‘Come Closer’ i indbakken, var de også klar på at signe mig som artist hos dem, afslører en glad Morten overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Nummeret er lavet en aften, hvor jeg sad og hyggede mig med en flaske rødvin, mens babyen sov. Genren er knap så elektronisk og smadder, som jeg nogle gange har lavet. Den er mere pop denne gang, da jeg skal markere mig som værende en artist, der kan lave radio og bred musik.
HØR SANGEN: Fie Laursens bror springer ud som sanger

‘Jeg kan leve af musikken’
Morten, der går under navnet Faustix, har været igang med musik siden han var 19 år, så med 6 år på bagen har han efterhånden fået udgivet en del sange.
– Jeg har udgivet et album, tre EP’er og mere end 25 single/remixes – for ikke at tale om alle de gratis numre, som kan findes på min soundcloud. Det ret vildt faktisk. Lige nu kan jeg også leve af musikken, så jeg er vel allerede godt i gang med den karriere, forklarer Morten og tilføjer:
– Jeg forventer efterhånden intet af folk mere, men jeg må indrømme, at lige med denne single, der har jeg et håb om, at den vil sætte sig på hjernen og blive nynnet og spillet i hele 2016.
Her kan du høre nogle af Mortens numre:

Se billeder af Morten, Irina og Allessia øverst. 
LÆS OGSÅ: Irina jubler: Dette er Allessias første ord
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Så meget ligner Irinas datter sin far
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.