Irinas kæreste savner familielivet

Han har lavet musik i ti år, men kan først nu leve af det. Men succesen kræver også tid væk fra familien.

Af Ritzau - 28. juli 2017 kl. 10:58

Det er gået stærkt for danske Faustix, siden han sidste år udgav nummeret “Come Closer”. Over natten blev nummeret en stor succes, og det blev startskuddet på den drøm, som produceren og dj’en har jagtet i flere år.
– De fleste radiostationer tog nummeret, og det gik guld i Danmark og Norge. Det gjorde, at jeg kom på kortet meget pludseligt. Folk begynder nu at kende mig, og jeg kommer meget mere ud at spille, siger Faustix, der lyder det borgerlige navn Morten Olsen, og tilføjer:
– For to år siden drømte jeg om at kunne leve af min musik. Det kan jeg nu.
LÆS OGSÅ: Irina forladt af kæresten på ferie
Travl sommer
Denne sommer er Faustix aktuel med sin debut-ep, men gennembruddet har også betydet travlhed i kalenderen, og det er en ny tilværelse, som den danske producer nu skal vænne sig til.
– Pludselig har jeg fået en masse spillejob, men samtidig skal jeg være kreativ og produktiv og ikke hvile på laurbærrene. Så det hele er bare musik, musik, musik, hvilket også har gjort, at jeg ikke har haft så meget tid til min familie, forklarer Faustix, der danner par med bloggeren Irina Olsen, som han har en lille datter med.
LÆS OGSÅ: Irina misbrugt af svindlere
Det har han blandt andet kunnet mærke ved, at det indtil videre kun er blevet til fem dage på sommerferie med familien, og det kan godt være svært i situationen, påpeger Faustix.
– Men for mit vedkommende er det også bare vigtigt at minde mig selv om, at der er en grund til, at jeg gør det her. At jeg nu står og spiller på festivaler, som jeg har kæmpet for i små fem år, fordi jeg har måttet sige nej til nogle ting.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud: Sådan er mit og Mortens forhold
Savner familien
Og selv om det sjældent bliver til meget familietid i weekenderne på grund af spillejob, så er det klart familien, der skaber balance mellem tilværelsen som populær dj og privatperson.
– Nu har jeg været alene hjemme i en uges tid, og jeg har virkelig kunnet mærke, at jeg har haft brug for dem. De gør, at jeg får en stabil hverdag, som er så vigtig, for at jeg kommer ned på jorden.
– For ellers render jeg rundt i min egen lille boble, hvor alt handler om min musik og min karriere. Det skal man også have lov til at tænke på, men nok er nok, og så skal jeg i stedet til at lave frikadeller, smøre leverpostejmadder og på legeplads med vores datter, siger Faustix.
LÆS OGSÅ: Irina og kæresten klar til barn nummer to: Vi håber på en dreng
Derfor har han også lagt alkoholen på hylden, når han arbejder. For i bund og grund vil han hellere være frisk dagen efter til at bruge tid med sin familie, så han kan lade op. Men ferie og fridage bliver det dog ikke til, før sommerens mange job er overståede.
– Skanderborg er mit sidste festivaljob, og så vil jeg gerne stoppe op og nyde det. Lige tænke over, at det faktisk er gået mig godt det sidste halvandet år, for det er gået hurtigt. Og det er faktisk først nu, at forløsningen kommer, siger Faustix.
Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina fortælle, hvordan forholdet har ændret sig, siden datteren kom til verden:

LÆS OGSÅ: Irinas barnedrøm gik i opfyldelse
LÆS OGSÅ: Irina har droppet studiet: Jeg lever af min blog og de sociale medier
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.