Irinas jobtilbud: 10.000 i timen for at være topløs

Den storbarmede reality-diva har fået et vildt tilbud, hvor hun ville få 60.000 kroner for 6 timers topløs servering.

Divaer i junglen
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. december 2014 kl. 10:50

Irina Babenko har fået en del mere eller mindre mærkelige henvendelser og tilbud, siden hun tonede frem på skærmen i ‘Fristet’ og senere i ‘Divaer i junglen’. Men nu har hun fået et tilbud, som alligevel topper listen – især fordi hun er gravid.
På sin blog fremviser hun en besked fra Facebook, hvor hun bliver tilbudt et job som eventpige til en 40 års fødselsdagsfest d. 16. februar fra 22-4. Jobbet består i topløs servering og lignende, og afsenderen vil betale 60.000 kroner for de seks timers arbejde. Først skal hun dog lige vise sig topløs på et webcam som en del af udvælgelsesprocessen. Men selvom det er en fed hyre, så er Irina altså ikke fristet.

Gravide Irina Babenko. (Foto: Martin Hvistendal)

Gravide Irina Babenko. (Foto: Martin Hvistendal)


– Jeg har fået lignende tilbud før, dog tænker jeg, at man måske har set mindst 1 billede af mig på Facebook, inden man sender denne her slags, for jeg ser meget gravid ud på mine seneste billeder, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg er ikke årets babe
Kan alle piger købes på facebook?
Det er dog ikke kun på grund af graviditeten, at forslaget ikke ligefrem falder i god jord hos Irina – hun havde nok næppe kastet sig ud i det alligevel. Men henvendelsen får hende til at tænke over kvindeopfattelsen på Facebook.
– Det er muligt, at man ikke ved, hvem jeg er ELLER det faktum, at jeg er gravid, men er det bare sådan, at ALLE piger kan købes på Facebook, er der ikke bureauer for den slags tænker jeg, som man kan kontakte med det samme, spørger hun i sit blogindlæg.
Selv tager hun sådanne henvendelser stille og roligt, fordi hun har set lignende ting før, men hun er bekymret for de piger, der måske er naive nok til at hoppe på det.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg føler mig som en flodhest
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser