Irina 'The Diva': Hector og jeg er skabt for hinanden

Irina har lidt af angst i mange år, men med hjælp fra en helt særlig ven kan hun bedre styre det.

Af Anna Løwe - 24. februar 2020 kl. 10:30

Den populære blogger og influencer Irina ‘The Diva’ Olsen har længe været meget åben omkring sin angst. Særligt i årene 2015, 2016 og 2017 oplevede hun en lang række angst- og panikanfald, som hun fortalte åbent og ærligt om på sin blog.
Irina har dog i en længere periode ikke været ligeså plaget af angstanfald som tidligere, og nu fortæller hun mere om, hvordan. I en spørgerunde på Instagram fortæller hun nemlig, at hunden Hector har haft en gavnlig effekt på Irinas mentale udfordringer.
LÆS OGSÅ: WOW: Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned
– Hector hjælper rigtig meget på min angst. Jeg kan tydeligt mærke, hvor meget mere afslappet jeg er, og at min panik ikke opstår på samme måde, skriver Irina og fortsætter:
– Hector er min hunde-soulmate. Jeg er 100% sikker på, at vi er skabt for hinanden.
LÆS OGSÅ: Morten ‘Faustix’: Jeg er bange for at miste Irina
Gennem årene har Irina har nogle voldsomme oplevelser med sin angst. Blandt andet fik hun i 2017 et angstanfald på den røde løber, da hun ankom til det års Zulu Awards, og Irina mærkede i den grad angsten presse på, da hun og manden, Morten ‘Faustix’ Olsen havde indbrud i efteråret 2018.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ingen kontakt
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt

Læs mere om