Irina taler ud om graviditeten

Irina og Faustix er mere end klar til at blive forældre for anden gang.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. marts 2021 kl. 14:54

På det seneste har Irina Olsen igen og igen spurgt sig selv, hvornår barn nummer to mon kommer. For både hun og Faustix er så klar til at blive forældre igen, men det har vist sig, at det er lettere sagt end gjort.

Det er svært at acceptere.

– Og jeg prøver også at abstrahere fra situationen sammen med Morten i forhold til, at det kommer, når det kommer. Der er jo ikke så meget andet, vi kan gøre, end det vi plejer at gøre, siger Irina i det nye afsnit ‘The Olsens’.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Faustix og Irina har datteren Alessia på 6 år, og den lille familie bor i Nivå. Hunden Hector er også en del af familien. Alessia kom faktisk til verden i dag for seks år siden, nemlig den 23. marts 2015. Allerede i januar 2016 var Irina gravid igen – men graviditeten gik galt, og det var en hård omgang for ‘The Olsens’-parret, og for Irina var det hårdt både psykisk og fysisk. Det hele åbnede hun dengang op om på sin blog ‘Irina the Diva’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler stor nyhed

Herefter satte de projekt baby på pause, men nu er det efterhånden år siden, at de genoptog det.

Alessia, Morten Olsen og Irina Olsen. (Foto: Janus Nielsen)

Føler, jeg fejler

‘The Olsen’-baben indrømmer gerne, at hun har været irriteret over, at hun ikke endnu ikke er blevet gravid, og at hun lige skal minde sig selv om ikke at stresse over situationen. For Irina er der mange svære følelser forbundet med, at en graviditet nummer to ikke er lykkes endnu.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

Selvom hun godt ved, hvad sandheden er.

– Jeg ved godt, der ikke er noget galt med min krop. Det er der jo ikke. Alt er, som det skal være. Men alligevel føles det, som om jeg fejler, siger den 33-årige influencer og forretningskvinde.

– Vi er endnu ikke nået til en punkt, hvor hun er gravid, men det kan jo være, det snart kommer, siger Faustix, der ikke lægger skjul på, hvor skruk han er.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

Faustix er helt klar til at blive far for anden gang med alt, hvad det indebærer af mangel på søvn og mindre tid til alt andet end baby.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discovery plus.