Irina taler ud: Sådan er mit og Mortens forhold

Kendis-bloggeren fortæller nu, hvad der er op og ned i forholdet til Morten.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. juli 2016 kl. 9:07

Der har de seneste par uger været meget tvivl om, hvorvidt Irina Olsen og Morten Brangstrup stadig er kærester. Parret er lige nu på ferie i Bulgarien sammen, og kendis-bloggeren har undervejs lagt en række kryptiske billeder op på både Snapchat og Instagram. 
De seneste skriverier har taget hårdt på Irina, men nu har realitystjernen valgt at tage bladet fra munden på bloggen, hvor hun skriver om sit forhold til Morten.
– Det går lidt for hurtigt nogle gange måske, og vi har jo heller ikke prøvet alt det her før, så vi tackler tingene så godt, som vi kan, og vi gør vores bedste. What I am trying to say er, at vi har haft det rigtig dejligt på ferien, og vi håber, at det fortsætter, når vi kommer hjem igen. Vi er sammen, skriver Irina Olsen på sin blog og tilføjer:
– Vi skulle finde ud af det selv, og vi elsker hinanden. Det er svært at forklare tingene til andre mennesker, så det vil jeg heller ikke prøve på. Vi elsker hinanden og vil gerne holde vores familie sammen.
LÆS OGSÅ: Irina frygter terror på ferien
Læserne var aldrig i tvivl
Selvom realitystjernen har lagt en række kryptiske billeder op på de sociale medier, har der ikke været tvivl blandt størstedelen af Realityportalens læsere om, at parret stadig er kærester.
Hele 88 procent var sikre på, at Irina Olsen og Morten Brangstrup stadig er kærester. Og det tyder på, at læserne havde ret, Irina skriver i hvert fald på sin blog, at de to er sammen, og hun håber, at de kan fortsætte det

Afstemning

Hele 88 procent af Realityportalens læsere var enige om, at Irina og Morten stadig er sammen.


 
 
 
 
 
Se alle billederne af Irina og Morten i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Irinas store succes: Jeg arbejder konstant
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Vi skal have flere børn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.