Irina: Sådan har jeg tabt mig

Reality-baben løfter sløret for, hvordan hun er kommet af med de ekstra kilo efter fødslen.

Divaer i junglen, Fristet
Af Emilie Holm Egebro - 17. juli 2015 kl. 10:25

Det er nu fire måneder  siden, at Irina Babenko fødte datteren Allessia. Hun har dog været rigtig hurtig til at smide de overflødige kilo. Nu afslører hun, hvordan hun har gjort det.
– Den første måned var min mave meget slasket, altså sådan rigtig efterfødselsmave, og det var lidt underligt, for det har jeg ikke prøvet før, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
– Men efter den måned, så begyndte det hele så småt at vende på plads igen, og jeg har trænet lidt. Jeg har ingen hemmelighed til, hvordan man taber sig efter fødslen, men jeg tror da også, at de fleste oplever, at man nogenlunde vender tilbage til det gamle.
LÆS OGSÅ: GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
Fysisk træning at være mor
Irina går hverken i fitness-centeret eller løber en daglig tur rundt om søerne. Hun har nemlig fundet en anden træningsmetode.

Sådan ser Irina ud fire måneder efter fødslen (Foto: Privat/Irinathediva.dk)

Sådan ser Irina ud fire måneder efter fødslen (Foto: Privat/Irinathediva.dk)


– Jeg synes, at man får fin nok træning med at bære baby hele dagen, gå rundt med hende og være aktiv med hende. Jeg føler, at jeg har trænet hver dag. Så det at være mor er min fysiske træning, og det går meget godt, synes jeg, så det holder jeg mig til, forklarer Irina og afslutter:
– Og så er jeg meget glad for frisk frugt og grøntsager, så det har vi i køleskabet derhjemme som snacks. Og så dropper jeg til gengæld helt at drikke sodavand.
Irina har et meget afslappet forhold til sin krop i dag, og selvom hofterne er blevet lidt større, så gør det hende ikke noget.
Følg Irina på hendes blog HER!
LÆS OGSÅ: Irina: Sådan er min krop efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.