Irina: Sådan gik Allessias første dag i vuggestuen

Reality-baben løfter sløret for, hvordan det gik med datterens vuggestuestart.

Af Emilie Holm Egebro - 25. januar 2016 kl. 8:53

I marts blev reality-stjernen Irina Babenko og kæresten Morten Brangstrup Olsen forældre til datteren Allessia. Siden da har Irina hygget sig hjemme med datteren, men nu er det blevet tid til, at hun skal sendes i institution. Og første dag er gået over al forventning.
– Det var en kort dag, for vi skal jo lige ind i det, og det ville måske være for meget med en hel dag med det samme. Vuggestuen ligger cirka fem minutters gå-afstand fra vores lejlighed, så det er dejligt. Lidt i ni var vi der, og hun havde fået sit eget skab, og jeg havde pakket en pose med alt muligt tøj, flasker og så videre, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
– Inde på stuen er hun den yngste, men de andre er ikke så meget ældre. Hun kravlede rundt med de andre og kiggede faktisk ikke efter mig, så jeg satte mig lidt længere væk i sofaen, så hun kunne se mig. Jeg er meget tilfreds og glad for i dag og først inden hendes lur, kravlede hun over til mig med trætte øjne. Vi fik sagt farvel, og jeg pakkede hende ind og kørte hjem. Vi glæder os allerede til i morgen, og så er det fars tur til at tage med.
Se billeder af Irina og Allessia øverst.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Så meget ligner Irinas datter sin far
LÆS OGSÅ: Trist Irina: Allessia flytter ud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.