Irina Olsen om graviditet nummer to: Derfor træner jeg - Her & Nu

Irina Olsen om graviditet nummer to: Derfor træner jeg

Irina træner, fordi hun gerne vil komme stærkere igennem anden graviditet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. september 2020 kl. 10:00

Når man har født et barn og er blevet ældre, så forandrer kroppen sig, det siger sig selv. Men derfor kan forandringerne i spejlet overraske.

– Jeg kiggede lige mig selv i spejlet igår, hvor jeg havde en lille kjole på, og jeg har fået ret meget appelsinhud, siger Irina Olsen i realityprogrammet ‘The Olsens’.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Træning kan måske mindske appelsinhuden, og heldigvis er ‘The Olsens’-baben i gode hænder hos Camilla Malmberg, der er træner, koreograf og tidligere professionel danser. De to har en aftale om en online træningssession.

Irina er nemlig blevet stor fan af at træne online, da det er nemt bare at være i et værelse hjemme på et tidspunkt, hun selv kan bestemme – når hun altså kan få fred fra hunden, Hector, der er meget insisterende i forhold til at få hendes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: CHOK: Linse på skadestuen midt i optagelserne

– Den her træning med Camilla, det er noget, jeg vil holde fast i. Der er også en ekstra lille grund til det, og det er, fordi jeg synes, at da jeg var gravid med Allessia og fødte Allessia, kunne min krop ikke klare det særlig godt. Og jeg føler, at jeg har lyst til at være mere i balance med min krop. Inden jeg måske forhåbentlig bliver gravid igen, forklarer hun.

I klippet kan du se, hvordan træningen forløber. Se hele afsnittet på Dplay.

Læs mere om