Irina og Mortens krav: Nej til drama

I morgen er der premiere på anden sæson af ‘The Olsens’, hvor seerne kommer helt tæt på familien.

Af Katrina Rosendal - 29. august 2020 kl. 10:52

Forretningskvinden Irina Olsen, hendes mand, DJ og musikproducer Morten ‘Faustix’ Brangstrup Olsen, og parrets famårige datter, Alessia, inviterer endnu engang seerne helt tæt på. På søndag den 30. august får anden sæson af realityserien ‘The Olsens’ premiere på streamningtjenesten Dplay.

– Vi har en meget travl hverdag, så det har været svært for mig at finde tid til at lave tv. Jeg kan ellers rigtig godt kan lide det. Derfor gav det så god mening for mig at lave et program, hvor tv-holdet egentlig bare skulle følge med i, hvad vi i forvejen laver i vores dagligdag, forklarer Irina, da HER&NU møder hende i hjemmet i Nivå.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Sådan blev vi kærester

Selvom familien på deres sociale medier er vant til at invitere folk helt tæt på, så havde de alligevel deres betænkeligheder ved tilbuddet om at lave deres helt egen realityserie.

– Vi sagde med det samme, at vi var klar, men at der intet drama blev, for vi er ikke dramatiske. Selvfølgelig kan der opstå nogle ting i alle familier, hvor der lige er en lille konflikt, der skal diskuteres, og vi ved også godt, at der sker meget i vores liv, og at det er anderledes. Så hvis vi skulle lave det, så skulle produktionen også være klar på, at det godt kunne være, at de ville få noget kedeligt tv ud af det, lyder det fra 33-årige Irina.

Irina har et meget tæt forhold til sin familie, og hun har ansat sin lillesøster, Victoria, som sin assistent. Familien optræder derfor også meget i deres program (Foto: Discovery Networks/Tobias Følsgaard)

LÆS OGSÅ: Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla

Beskytter datteren

Første sæson af ‘The Olsens’ blev dog langt fra kedelig, og det ærlige par fortalte åbent om parforholdskriser, Irinas svære forhold til sin far og Mortens tidligere alkoholmisbrug. Parret afslører, at den nye sæson bliver mindst lige så ærlig og ægte.

– Folk har fulgt med, både når det er gået op og ned, det betyder også at folk godt ved, at vi er ærlige. Det betyder meget for mig. Jeg forstår godt, at nogen kan have svært ved at være ægte og svært ved at vise, hvem de er på tv. Man skal have tyk hud, og man skal være klar til lidt af det hele bagefter. Det er ikke for alle at lave sådan noget tv, siger Irina eftertænksomt.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

Parret er meget opmærksomme på at beskytte deres datter i forhold til offentligheden, og hun deltager kun i programmet i et begrænset omfang.

– Der er ingen tvivl om, at hun er god, når der kommer kamera på. Vi optager jo også selv meget, så hun er vant til det og er nærmest vokset op med det. I den nye sæson har hun været meget mere på og vil gerne være med, hvilket hun også er, men kun når vi laver familieting, slår 31-årige Morten fast, mens Irina følger op:

– Hun kan godt lide det, men vi er stadig meget opmærksomme på, at det er hende, der bestemmer. Hvis hun ikke vil, så skal hun ikke. Det er bare ikke tilfældet lige nu. Tværtimod, siger skønheden.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til ZULU Comedy Galla 2020