Irina nyder sommeren med store meloner

Realitybaben har en helt klar opskrift på, hvad der hører sig sommeren til.

Divaer i junglen, Fristet
Af Emilie Holm Egebro - 11. juli 2015 kl. 12:30

Den danske sommer er over os, og sommerkjolerne og badetøjet er kommet frem fra skabet. For Irina er det første sommer som mor. Og den skal nydes i fulde drag med alt, hvad dertil hører.
– Det bedste ved sommeren er, at man har lyst til at være udenfor og lave en masse med familien og  vennerne. Og så skal der masser af store kolde vandmeloner til om sommeren. elsker det, siger Irina til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Denne sommer rejser vi ingen steder, da den danske sommer er fin nok for Allessia. Hun er for lille til at være steder, hvor det er kogende varmt. Så vi nyder den danske sommer.
LÆS OGSÅ: Irina: Derfor valgte jeg at deltage i reality-tv
Rejser til efteråret
Selvom Irina hygger med Allessia og Morten hjemme i Danmark, så er hun dog i fuld gang med planlægning af en udenlandsferie.
– Når det bliver lidt mindre varmt, og Allessia bliver lidt større, så skal vi rejse meget. Jeg er allerede i gang med at planlægge. Forhåbentlig skal vi til Dubai i september, og så tager vi Miami til næste sommer, slutter Irina.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Blødt toiletpapir er det vigtigste, når man skal føde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.