Er Irina og Morten sammen igen?

Musikken er atter sød mellem Irina og Morten, og der er i hvert fald ingen tvivl om, hvad han ønsker for fremtiden.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2018 kl. 8:59

I januar kom det frem, at Irina Olsen ikke længere dannede par med faren til sin datter, Allessia. Dengang fastslog Morten, at han var skyld i en stor del af bruddet, fordi han havde haft et alkoholmisbrug og havde forsømt både Irina og Allessia, og han ville gøre alt for at vinde tilliden og familien tilbage.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Jeg startede året med en abort
Nu tyder noget på, at musikken atter er sød mellem Irina og Morten. I går mødte familien samlet op til premiere på filmen ‘ Bien Maja 2’, og flere af Irinas følgere har bemærket, at de to tilbringer mere og mere tid sammen, det skriver hun på sin blog.
– Livet er ikke sort og hvidt, og jo ældre I bliver, jo mere finder man ud af det. Nogle gange er det kompliceret, og sommetider er det meget simpelt. Vi tager en dag af gangen, og jeg lytter meget til min intuition – SELVFØLGELIG vil jeg da vildt gerne have, at alt bare fungerer, som det skal med min datters far. Det tror, jeg de fleste mødre vil, fastslår Irina og fortsætter:
ÅH NEJ! TV3 dropper ‘Paradise’-program
– Jeg kan ikke definere noget lige nu, og jeg har ikke lyst til at overanalysere. Om det ender med at blive os eller ej, så synes jeg, det er dejligt at tilbringe tid sammen nu og nyde sommeren med Allessia. Har I btw. hørt det nummer, som Morten har skrevet til mig? ‘Lost & Found’, som de spiller i The Voice for tiden. Man må tage de bump på vejen, som kommer undervejs and move on sometimes. Kommer kærligheden til at overvinde alt?! We will see.
LÆS OGSÅ: Joakim Ingversen flasher Sofie-tatovering
I sangen kan man blandt andet høre teksten:
Jeg har leget med ilden, ledt efter en til at gøre det hele bedre, men jeg så ikke, at jeg allerede havde hende. Jeg lever i håbet, følger tegn på kærlighed. Jeg leder efter problemer, uden overhovedet at vide, at hvad jeg behøvede, var alt, hvad du viste mig. Vil du ikke fortælle mig, hvordan jeg kan gøre det godt igen?
Så der er vist ingen tvivl om, hvad Morten håber på, der sker i forholdet til Irina. På det punkt lader det ikke til, at meget har ændret sig siden januar, hvor han også fastslog, at han ville kæmpe for at få sin familie igen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
 

Lots of flowers in this picture ?

A post shared by Faustix (@faustix) on