Irina misbrugt af svindlere - Her & Nu

Irina misbrugt af svindlere

Irina blev gjort opmærksom på svindelnummeret af sine utilfreds følgere.

Af Lise Nygaard - 6. juli 2017 kl. 15:37

Meget er sket med reklamebranchen, siden internettets kommen, og et af de nyeste påfund er at bruge YouTubere og bloggere som reklamesøjler, da det er her, man kan fange unge købere.
Realitystjernen Irina Olsens sociale medier er med sine mange følgere et eftertragtet reklame-spot, og det er nu blevet udnyttet af svindlere.
Ifølge BT har Irina i et nu slettet Instagram-opslag reklameret for en ansigtsmaske fra brymask.com og opfordret sine følgere til at prøve masken til den nette sum af 9 kroner stykket, men det viste sig at blive en meget dyrere fornøjelse. En af dem, der lod sig friste, var 22-årige Denice Kjærgaard Schultz, som fortæller BT, at der er blevet trukket hele 1215 kroner fra hendes konto, i stedet for de 18 kroner som hun forventede efter købet af to masker. Hun har desuden ikke modtaget maskerne, og det kan ikke lade sig gøre at komme i kontakt med folkene bag brymask.com.
LÆS OGSÅ: Irina er lettet over aldrig at skulle se sin far igen
Irina undskylder
Selvom Irina lige for tiden nyder en familieferie i Bulgarien, har de utilfredse følgere fået hende til at reagere på sin Snapchat:
– Jeg kan jo ikke leve af min blog eller Instagram, hvis I ikke kan lide de ting, jeg anbefaler, eller der er noget, der ikke fungerer, så jeg har ingen interesse i at snyde nogen derude, fortæller Irina.
Irina havde en god kontakt med firmaet og fik udleveret hendes maske face-to-face, men det viste sig, at hun var den eneste, der kunne få kontakt til firmaet.  Mange af de vrede kommentarer på Irinas Instagram omhandlede, at det var umuligt at få kontakt til firmaet, og da Irina kunne se en tendens til, at noget var helt galt, brød hun feriefreden og tog affære.
– Jeg skrev til dem, at jeg havde taget billedet ned, og de kunne få deres penge tilbage. Vi skulle bare ikke samarbejde mere, og så slettede de deres Instagram – som var den eneste kontakt, jeg havde til dem, fortæller Irina på Snappen.
Hvis man er blevet snydt opfordrer Irina til, at man melder det til politiet.
LÆS OGSÅ: Irinas barnedrøm gik i opfyldelse
LÆS OGSÅ: Irina har droppet studiet: Jeg lever af min blog og de sociale medier
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.