Irina er lettet over aldrig at skulle se sin far igen - Her & Nu

Irina er lettet over aldrig at skulle se sin far igen

Irina har ikke kontakt til sin far, og det er hun helt okay med.

Af Lise Nygaard - 21. juni 2017 kl. 13:14

I TV 3-programmet ‘Til middag hos’ fortalte Irina, at hende og faderen ikke har haft kontakt siden forældrenes skilsmisse, men det rører ikke Irina den dag i dag.
– Han strejfer mine tanker utrolig sjældent, og jeg mærker ikke noget savn. Jeg undrer mig da selv over, hvorfor jeg ikke gør det?! Måske fordi jeg er en voksen kvinde på 30 år, der ikke har brug for en far mere overhovedet?! Eller måske fordi jeg nærmest er lettet over, at jeg aldrig skal høre på hans hårde tone igen, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
Men da det var fars dag tidligere på måneden, blev den smukke bloggere alligevel tynget af situationen.
–  En smule vrede kom op i mig, og jeg blev mere og mere frustreret for hver gang, jeg læste nogen rose deres fædre til skyerne, men på den mærkeligste måde var det samtidig rart, at så mange fædre stadig er der for deres børn og familier. For man kan nemt begynde at småhade alle mænd, når man enten har haft dårlige forhold, eller når fædre fucker op, fordi man ikke kan forestille sig, at der er mænd, der kan handle anderledes, skriver hun
LÆS OGSÅ: CHOK: Christiane taber håret
Havde jeg været bedre uden en far?
Ifølge Irina har faderen kun vist kærlighed, når hun præsterede, og Irina gjorde, hvad hun kunne for at få sin faders anerkendelse. Det var dog ikke nemt.
– Han mente, at verden ikke har brug for mig, og jeg var en parasit på denne jord, skriver hun.
Men da Irina blev 26, indså hun, at det ikke var hendes far, der skulle diktere bloggerens liv, men hun er ikke sikker på, at det var tids nok.
– Sommetider tænkte jeg, om jeg havde været helt bedre uden… less damaged, skriver hun.
Faderens hårde tone har haft konsekvenser for Irina, der ifølge hende selv har fået meget lave forventinger til mænd, men hendes tro på det mandlige køn er heldigvis ikke helt væk.
–  Der er mange stærke, modige mænd, der er fantastiske fædre eller bliver det, derude… Mænd der ikke vil såre os. Don’t let the bad guys break you!
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz fejrer deres skønhedssalon
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg klar til flere børn
LÆS OGSÅ: Irinas barnedrøm gik i opfyldelse
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.