Irina jubler: Dette er Allessias første ord - Her & Nu

Irina jubler: Dette er Allessias første ord

Reality-stjernen er meget stolt over datteren, der har lært sit første ord.

Af Emilie Holm Egebro - 28. december 2015 kl. 08:55

De sidste dage har stået i julens tegn hos de danske familier. Også hos reality-baben Irina Babenko er helligdagene gået med hyggeligt samvær med familien,
Den ni måneder gamle datter Allessia har oplevet sin første jul, og her fik den stolte mor øvet med datterens sprogkundskaber.
LÆS OGSÅ: Irina Babenko forlader blog-netværk
– Allessia har nydt at være omringet af mange mennesker og fået en masse gaver. Hun har fået så meget legetøj, at jeg føler vi bor i et legetøjshus efterhånden. Hun er meget aktiv og meget snaksalig for tiden. Der er blevet nævnt “heeej” og “nej nej nej” et par gange, men der er én ting, som bliver nævnt hver dag, afslører Irina på sin blog og uddyber:
– Hun er begyndt bevidst at sige: “Ma-ma-ma-ma“. Det er så cute. Det er cirka to uger siden, at hun startede på det, og jeg har selvfølgelig leget papegøje med hende, så hun sagde det efter mig. Det er bare så tydeligt, at hun siger det, når hun altid søger øjenkontakt med mig og rækker hænderne op og vil i mine arme.
Se galleriet af Allessia og Irina øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Irina: Nu har min datter fået telefon
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par venter første fælles barn
LÆS OGSÅ:‘Mig og min mor’-Victoriah: I kirke med Justin Bieber
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.