Irina: Jeg vil gerne have flere børn

Den nybagte mor nyder tilværelsen og vil på sigt gerne forøge den lille familie.

Af Emilie Holm Egebro - 15. maj 2015 kl. 8:19

Den 23. marts blev realitystjernen Irina Babenko og kæresten Morten Brangstrup Olsen forældre til lille Allessia. Divaen nyder at være mor, så hvem ved, hvor længe der går, før nummer to melder sin ankomst?
– Jeg drømmer helt klart om at få flere børn. Jeg vil gerne have, at Allessia har en at lege med, og Morten og mig har snakket om, at vi gerne vil have flere børn. Så der går måske ikke så lang tid, før vi får flere, fortæller Irina til Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Ærlige Irina: Jeg har ikke glemt fødslen
Underskud af skønhedssøvn
Selvom divaen nyder at være mor, så er det dog heller ikke altid lige nemt. Især ikke, når man glipper sin nattesøvn.
– Hun er en ret nem baby, men det hårde er bare, at vi ikke får noget søvn. Det der med at man bare har underskud i søvn dag efter dag – det er bare virkelig hårdt, forklarer Irina og fortsætter:
– Og det der er rigtig hårdt for mig personligt, det er, at jeg ikke er særlig god til at tackle det, når Allessia har det skidt. Jeg går helt i panik og kan slet ikke styre mig selv. Det har været rigtig hårdt.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Barnet var ikke planlagt
Egoismen er forduftet
Irina har altid været kendt for at være en diva, der tænkte meget på, hvordan hun så ud og blev fremstillet. Dette har dog ændret sig markant.
– Før i tiden var jeg selvfølgelig ret egoistisk og tænkte kun på mig selv, og hvordan jeg så ud. Nu om dage går jeg for det meste uden makeup og i joggingtøj, siger Irina og tilføjer:
– Jeg glemmer også nogle gange at spise i flere dage, fordi jeg er stoppet med at tænke sig meget på mig selv.
Se klippet, hvor Irina også forklarer, hvilke drømme hun og Morten har for Allessias fremtid: 

LÆS OGSÅ: Irina: Jeg elsker at være mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.