Irina: Jeg havde ikke klaret at få et barn alene

Reality-stjernen er taknemmelig for, at de er to til være forældre til lille Allessia.

Af Emilie Holm Egebro - 24. oktober 2015 kl. 13:55

Efterhånden er der flere og flere, som ender som aleneforælder, da mange par går hver til sit. Og flere kvinder vælger også i dag at få et barn alene, fordi de endnu ikke har fundet manden i deres liv.
Dette tager reality-stjernen Irina Babenko hatten af for. Hun ved ikke, hvordan hun skulle klare forælder-rollen alene.
– Morten og jeg havde kendt hinanden i lidt over et år, da Allessia blev født, og vores forhold gik fra at være vi-gør-lige-hvad-der-passer-os til at lære at arbejde som et team. Det fandt vi hurtigt ud af – at det bliver en nemmere hverdag, hvis vi er et organiseret team. Hvis jeg eller han skulle klare det hele helt alene, wow, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
– Nu er vi godt nok selvstændige både Morten og jeg, men jeg har ofte tænkt for mig selv: Seriously, hvordan havde jeg klaret det, hvis jeg kun var mig? Hvis jeg var alenemor?Altså, man er jo nødt til det selvfølgelig, men jeg ved ikke hvordan? Jeg vil derfor gerne give et shout-out til alle singlemødre-og fædre derude og sige, at I er freaking seje!
Se galleriet af Irina øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Irina: Fortyder deltagelse i ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: Lykkelig Irina skal giftes: Sådan friede han
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.