Irina: Jeg fandt kærligheden i Rusland

Den mørkhårede skønhed måtte helt til Rusland for at finde sin kærlighed.

Af Maiken Støvring - 26. marts 2014 kl. 11:36

Mor Milas favoritprogram er det russiske ‘Let’s get married’. Og det var da også på mors opfordring, at Irina sendte en ansøgningen afsted i den tro, at hun aldrig ville høre fra tv-produktionen. Men som tirsdagens afsnit af ‘Mig og min mor’ viste, så hørte Irina faktisk fra tv-produktionen.
– Jeg vidste jo godt, at jeg ikke vil blive gift dernede, men det var fint at se, hvordan russiske mænd var. Og så var det god erfaring, at lave tv i udlandet. Det var meget anderledes fra Danmark, så jeg var meget glad for, at jeg var kameravant, fortæller Irina til Realityportalen.dk.
I programmet finder Irina sammen med russiske Anton. De to vælger at bruge en dag sammen i Rusland, og det får afgørende betydning for den danske realitystjerne.

Irina sammen med kæresten Morten. (Foto: Irinathediva/Instagram)

Irina sammen med kæresten Morten. (Foto: Irinathediva/Instagram)


– Sandheden er faktisk den, at jeg fandt ud af, at jeg var forelsket i min nuværende kæreste da jeg var i Moskva. Vi skypede og skrev hele tiden, og jeg savnede ham rigtig meget, så på en måde fandt jeg det, jeg søgte i Rusland – det jeg ville have, var i Danmark, siger Irina.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Derfor siger jeg farvel til TV
Angreb fra værterne 
Noget Irina især frygtede, var de tre værter på programmet, som er kendte for at gå hårdt til deltagerne. Noget der normalt er det mest underholdende i programmet for mor og datter, men knap så meget da Irina selv sad i den varme stol.
– De spurgte ind til mine eks-kærester, uddannelse og reality-tv. De angriber en del i starten, men de slappede helt af halvvejs, og hovedværten begyndte at rose mig for diverse ting, hvilket jeg blev glad for, fortæller Irina og uddyber:
– Astrologen (den ene vært) sagde, at jeg havde enormt mange ambitioner og derfor kun kan være sammen med psykisk stærke mænd, og det er jo sandt nok, siger hun.
Irina kan dog ikke se sig selv i et dansk datingprogram.
– Jeg har aldrig overvejet at søge andre dating-shows. Jeg tog afsted, fordi det var min mors yndlingsprogram, slutter hun af.
LÆS OGSÅ: Irina endnu en gang udsat for stalking
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.