Irina: Jeg er vild med Kim Kardashian

Reality-stjernen har et helt klart idol i reality-verdenen.

Divaer i junglen, Fristet
Af Emilie Holm Egebro - 19. juni 2015 kl. 16:25

Flere har nok bemærket, at reality-baben Irina Babenko ofte skriver om ‘The Kardashians’ på sin blog. Det er der en helt særlig grund til.
– Jeg kan rigtig godt lidt ‘The Kardashians’, fordi de er en lidt anderledes type reality-personligheder i USA. De er fascinerende, og de er fornuftige forretningskvinder, siger Irina til Kanal4.
– Min yndlings er Kim, og grunden til det er, at jeg har været fascineret af hende fra dag ét, fordi hun – ligesom Jennifer Lopez – har fået former til at være moderne og til at være okay.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afviser graviditetsrygter
‘Jeg vil aldrig blive slank’
Irina er glad for, at der er blevet sat fokus på, at man ikke behøver at være åleslank for at have en flot krop.

– Det er blevet okay at have bryster, der måske ikke altid kan være i tøjet. Man kan også have en stor booty og bare stadig være stolt af det, for det kan man godt se, at Kim Kardashian er, lyder det fra Irina.

– Og det kan jeg godt relatere til, fordi jeg har former, appelsinhud og fedt på kroppen, men jeg er ikke en af dem, der vil træne og blive helt slank. Jeg kan godt lide, at jeg bare ser sådan ud.
Se klippet, hvor Irina fortæller om sin krop:

LÆS OGSÅ: Irina: Derfor valgte jeg at deltage i reality-tv
LÆS OGSÅ: GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.