Irina: Jeg er ikke årets babe

Irina Babenko er nomineret som ‘Årets reality-babe’ på Realityportalen, men hun opfordrer folk til at stemme på en anden.

Divaer i junglen, Fristet
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. december 2014 kl. 16:20

Irina Babenko ser der som en kompliment at være nomineret som ‘Årets reality-babe’ på Realityportalen, men hun mener dog alligevel ikke, at folk bør stemme på hende. Det skyldes, at hun i sin gravide tilstand føler sig som alt andet end babe.
– Men det er bare slet ikke der, jeg er lige nu. Nu er jeg pregnant mamma, der spiser tykke madder på sofaen og ikke kan klemme mig ind i nogen bikini og ikke tager rutineture til Fitnesscenteret, skriver hun på sin blog og fortsætter:
– Det er ment på en sød måde, men jeg vil meget gerne hoppe over. Siden mine topløse billeder med maven, har jeg haft det helt vildt godt med mig selv. Det var faktisk lidt et boost, jeg fik der og blev virkeligt stolt af min gravide mave.
Den smukke vordende mor har for nyligt stillet op til et photoshoot, hvor hun stolt fremviser sin struttende mave. Et lille udsnit af billederne kan findes på bloggen. Iøvrigt fortæller den mørkhårede skønhed, at hun er særligt glad for lange kjoler, når hun skal føle sig lidt lækker under sin graviditet.
Her på Realityportalen er vi dog slet ikke i tvivl. Irina er stadig en babe både med og uden baby i maven.
LÆS OGSÅ: Medina flasher afklædt kæreste
LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem er Årets Reality-Hunk 2014?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.