Irina i chok: Allessias ble var fyldt med blod - Her & Nu

Irina i chok: Allessias ble var fyldt med blod

Reality-baben fik sig en grim oplevelse tidligere på ugen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. februar 2016 kl. 13:19

Irina Olsen fik sig et stort chok tidligere på ugen. Reality-baben havde hentet datteren Allessia i vuggestue, og alt var normalt. I hvert fald lige indtil datteren havde lavet i bleen og derfor skulle skiftes.
– Jeg tjekker altså, hvordan hendes lort ser ud! Det er jeg også sikker på, at andre mødre gør. Denne gang fik jeg nærmest hjertestop på stedet og tænkte: “DER ER BLOD OVER DET HELE, DET ER HELT RØDT! DET ER SLET IKKE NORMALT!”, skriver hun på sin blog.
– Jeg panikkede helt vildt. Jeg kunne næsten ikke få fremstammet det til Morten, men han fattede panikken i mine øjne, og med en rystende hånd ringede jeg til min mor, som arbejder på 1813 – min egen VIP-1813-linje, kind of, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Vi skal have flere børn

Rødbedesuppe
Irina sendte sin mor et billede af det, og morens første tanke var, om Allessia havde fået noget specielt at spise i vuggestuen. Det afviste Irina dog, og resten af aftenen og natten var hun meget opmærksom på, om der igen var blod i datterens ble.
Men der var ikke grund til nervøsitet, og mysteriet blev opklaret dagen efter – til stor lettelse for Irina.
– Efter Morten havde afleveret hende i vuggestuen dagen efter, blev han informeret om, at de fik rødbedesuppe i går, hvilket selvfølgelig også stod på tavlen, hvis mor her bare havde læst det! Jeg kan godt fortælle jer, jeg var SÅ lettet! slår hun fast.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
HOT NEWS: Irina Babenko skifter navn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser