Irina har droppet studiet: Jeg lever af min blog og de sociale medier

Den velkendte reality-stjerne har så stor succes på de sociale medier, at hun for nu har lagt sin uddannelse på hylden.

Af Emilie Holm Egebro - 6. april 2017 kl. 13:41

Da Irina blev mor til lille Allessia i marts 2015, var hun godt igang med en markedsføringuddannelse på CPH Business.
Uddannelsen er dog siden blevet droppet, da reality-stjernen har så stor succes med sin blog og de sociale medier, at hun er en af de få i Danmark, der kan leve af det.
– Jeg tog den beslutning, at jeg ville sætte studiet på pause og satse alt på de sociale medier og min blog, da det hele gik så godt. I dag er jeg det, man kalder “influencer”. Det er os, der både har en YouTube-kanal, en stor Instagram-profil, en stor blog, osv. Os, der er alle steder på de sociale medier, forklarer Irina til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: Irina om familielivet: Et barn kan ikke redde forholdet
– For fem år siden kunne man ikke leve af det i Danmark, men der er heldigvis sket store fremskridt. Vi er nok kun i alt ti stykker i Danmark, der kan leve af det, men det fungerer fint som levevej for mig. Derudover har jeg jo også tv-programmerne, og så har jeg nogle projekter, hvor jeg hjælper virksomheder med deres markedsføring, eller hvad de nu har brug for. Så der er altid meget at se til.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina kaster sig ud i ny karriere
LÆS OGSÅ: Irina fastslår: Jeg bliver aldrig rigtig dansk
LÆS OGSÅ: Irina drømmer om flere børn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.