Irina: Føler mig som en flodhest

Realitystjernen er den seneste tid begyndt at fylde mere i landskabet, og det giver lidt udfordringer.

Af Mikkeline Andersen - 1. december 2014 kl. 17:45

En slank mave og en baby om knap fire måneder hænger ikke sammen. Heller ikke for Irina Babenko har hun måttet erkende.
– Jeg vil ikke sige, at jeg har fået issues med min gravide krop, for jeg elsker, at min mave vokser, og vores lille pige vokser med den. Samtidig har jeg det dog lidt svært ved at se på mig selv i spejlet på samme måde – altså jeg VED jo godt, at det er, fordi der vokser et MENNESKE inde i mig, Jesus altså! Men hold nu… Jeg føler mig som en omvandrende flodhest, skriver realitybaben på sin blog.
LÆS OGSÅ: Irina: Derfor faldt jeg for Morten
Motorikken er væk
Irina lægger ikke skjul på, at hun synes, en gravid mave er flot, og derfor er hun stolt af sin egen. Men de sidste uger er det gået meget hurtigt med at blive bredere og bredere, og det har betydet daglige tøjkriser, erkender hun
– Hvor jeg før havde former, har jeg kun EN form nu – en rund bold! Altså jeg fylder to gange mere i sengen nu end før, og min motorik og balance er helt væk! Jeg er faldet hele vejen ned ad trappen her for noget tid siden og hele vejen ned på mit fjæs ved Nørreport Station. Jeg føler mig som en bamse på afveje, skriver hun.
Alligevel ville hun ikke være de ekstra kilo foruden, for det kan ikke sammenlignes med den lille pige, som hun snart får i sine arme. Og hvis man tror, at Irina styrter ned i træningscentret for at blive kvit med de overflødige kilo, når datteren er kommet til verden, så kan man godt tro om igen.
– Jeg gider heller ej tilbringe mine dage nede i Fitness, når jeg har en lille bebs, som jeg hellere vil være sammen med – og jeg er ikke motiveret til Fitness. Jeg har ikke planer om at gå amok med slankekur efterfølgende. Jeg tror bare, “whatever happens – happens” er mere mit motto.
LÆS OGSÅ: Irina Babenko: Frygten blev til virkelighed
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.