Irinas vilde fødselsdagsfest - Her & Nu

Irinas vilde fødselsdagsfest

Den smukke diva fejrede i weekenden sin fødselsdag med en stor fest på ulvens bar i det indre København, og det gik vildt for sig.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. juni 2012 kl. 12:45

-Jeg har aldrig været så fuld i mit liv! Klokken 01 måtte jeg give op, og Kasper måtte hjælpe mig hjem i seng, griner divaen.
Irina fejrede både sin fødselsdag og sin titel som junglens sejeste diva. Derfor var flere af de hippe reality-kendisser inviteret, og der blev ikke sparet på energien.
-Da vi ankom til Peters bar, var vi alle meget fulde, meget mere, end vi plejer at være, hvilket siger en del. Jeg skulle give interviews og billeder til pressen, og så gik vi ellers amok med at drikke shots, siger Irina.
LÆS OGSÅ: Irina: Kasper er vild med mine nye læber
Divaens fest endte som beskrevet forholdsvis tidligt, men hun måtte desværre sove alene.
– Kasper fulgte mig hjem, men tog tilbage og festede videre, forklarer Irina.

Samantha havde været kreativ med kagen, som uden tvivl er en diva værdig. (Foto: Privat)


Trods den tidligere exit, havde Irina en god aften.
-Det var en fantastisk aften. Det var dejligt at få lov at feste med alle de gode mennesker, som jeg har delt så mange oplevelser med. Det er en aften, jeg ikke glemmer, fastslår den nu 25-årige diva.
LÆS OGSÅ: Irina og Kasper skal være forældre