Irina fastslår: Jeg bliver aldrig rigtig dansk - Her & Nu

Irina fastslår: Jeg bliver aldrig rigtig dansk

Irina er i tvivl om, hvorvidt hende og datteren nogensinde bliver danske.

Af Ritzau - 12. oktober 2016 kl. 10:34

“Jeg bliver aldrig rigtig dansk”, sådan indleder blogger og reality-diva Irina Olsen sit seneste blogindlæg. Den seneste tids debat om danskhed har nemlig sat tanker i gang hos den unge mor i forhold til, om hun føler sig som en rigtig dansker.
Irina Olsen er nemlig født i Ukraine, og selv om hun tidligere i år skiftede sit ukrainske efternavn Babenko ud med det mere danskklingende Olsen, har bloggeren gennem flere år følt sig i tvivl om, hvilket land hun følte sig mest hjemme i.
– Jeg spiser ukrainske retter, lytter til russisk og ukrainsk musik og taler russisk med min mor. Jeg er næsten aldrig i Ukraine mere, men jeg føler da klart, at jeg stadig til dels har den kultur med mig, skriver Irina Olsen i indlægget.
SE BILLEDET: Irina er foreviget på kærestens arm
Er Allessia dansk?
Især når det kommer til datteren Allessia har reality-divaen overvejet, om hun skal betegne familien som dansk. Og her er hun nået frem til en helt klar konklusion.
– Måske bør jeg bare opdrage hende med, at vi er internationale – og at mange er på samme måde, lyder det fra Irina Babenko.
Debatten om danskhed blev indledt, da Dansk Folkepartis politiker Martin Henriksen satte spørgsmålstegn ved den tidligere elevrådsformand på Langkaer Gymnasium Jens Philip Yasdanis danskhed, da de to deltog i DR 2’s “Debatten” i midten af september.
Du kan læse hele Irina Olsens blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: Irina blev mobbet som barn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.