Irina om familielivet: Et barn kan ikke redde forholdet

Reality-stjernen indrømmer, at alt bestemt ikke er rosenrødt, når to bliver til tre.

Af Emilie Holm Egebro - 28. oktober 2016 kl. 13:54

Der var i sommers en hel del tvivl om, hvorvidt Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen stadig dannede par. Det viste sig, at parret havde haft en svær periode, men efter en familieferie til Bulgarien, var parret sammen igen og ved godt mod.
Selvom Irina og Morten elsker at være forældre til datteren Allessia, indrømmer reality-baben nu, at det har taget hårdt på parrets forhold at gå fra at være kærester til at være en familie.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud: Sådan er mit og Mortens forhold
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina: Han prøver at vinde mig tilbage
– Det er vildt, hvor meget et barn ændrer det hele. Det, at have et barn, er som at være med i ‘Robinson Ekspeditionen’ for “i år bliver det endnu vildere”. Jeg synes, at man hører om så mange par, der går fra hinanden i løbet af de første to år, og jeg forstår det virkelig, da det er en vild test for et forhold. Forholdet bliver bare noget andet, når man får et barn, starter Irina på sin blog og uddyber:
– Morten og jeg havde det sindssygt godt, inden vi blev forældre, men på de pressede dage kan jeg sagtens stå med en pande og tænke: “Jeg slår dig!” Meget ændrer sig i et forhold, så man skal ikke tro, at det kan løse ens problemer at få et barn. Man får bare 50 nye problemer, når man bliver forældre.
Irina slår fast, at livet som forældre bestemt ikke er en dans på roser, men samtidig er det dog vigtigt for hende at slå fast, at hun bestemt ikke drømmer om noget andet, da hun elsker Morten og Allessia meget højt.
LÆS OGSÅ: Irina drømmer om flere børn
LÆS OGSÅ: Ærlig Irina: Jeg er udmattet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.